2777
2789

حالا بگم براچی!؟ 

مثال من دوتا دوست دارم که خیلی با هردوشون صمیمی هستم 

هردوشون اصلا رابطه خوبی با همسراشون ندارن 

در کل ناراضی هستن از همسراشون 

اما همیشه اینقدررررر استوری عاشقانه میذارن اصلا باورتون نمیشه .....

تازه یکیشون که بهم گفت من از کمبود محبت همسرم دارم میمیرم از اینستای همسرش استوری میذاره برای خودش و با اینستای خودش اد استوری میکنه و کلی قربون هم میرن

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁عجب چه کارای مسخره ای.... باور که نمیشه کرد چون عشق واقعی جار زدن نداره... همین بلاگداهای مجازی که کلی از این کارا میکردن همه طلاق گرفتن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

منم درمورد یکی از دوستانم فکر می کردم که همسرش خیلی خفنه و وضع خوب و عروشی باحال 

اما خوب بعدا فهمیدم که حتی دوستم تو عروسیش سرویس نداشت و فروخته بودن 

ولی خب خداروشکر باهم خوشبختن

بخدا بچه ها واقعیتو گفتم ......

بعد این دوستای من پیجشون خصوصیه فقط اقوام و دوست و آشنا دارن فک کن این بلاگ ای اینستا که این همه فالوور دارن وضعشون چجوریه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩