2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دکتر نرفتم شما هم موهاتون رو تیغ زدین ؟

نه انقدر خشک و شکننده شده موهام ریزش داره وسط سرم خالی شده کچل شدم😭رنگ کزد عوضی اراشگاه بد رنگ کرد کوناه دیگه نه ولی دلم میخاد ولی نامزدم میترسم دیگه زده شه

فقط خیلی ناراحتم چقدر طول می‌کشه حداقل تا گردنم بلند بشه😭

عزیزم تو کسط سرتم خالی شده اگه اره برو دکتر ولی کلا مو هر ماه یک سانت بلند میشه عزیزم انشالله هر دمون خوب میشیم درخواست میدم راهکارهامونا بهم بگیم

عزیزم ببخشید من سوال میپرسم یه عکس موهاتا که اوایل گداشته بودی وسط سرت خطی ریخته بود منم همین طورم دقیقا بعد یه عکس بعد گذاشتی نبود اون خطا و وسط سرت خداراشگر خوب شده بود میشه بگی چیگار کردی که بهتر شد و دیگه خطا دیده نمیشه؟ خودش در اومد؟

عزیزم ببخشید من سوال میپرسم یه عکس موهاتا که اوایل گداشته بودی وسط سرت خطی ریخته بود منم همین طورم د ...

آره عزیزم من سرم رو ماساژ میدادم به خاطر همین 

در اومد 

جدی عزیزم با چی ماساژ میدادی چند دقیقه تو روز تو را خدا بهم بگو شاید منم خوب شدم

با دست ماساژ میدادم البته تغذیه هم خیلی تاثیر داره و شامپویی که باعث ریزش نشه من شامپوم رو عوض کردم شما هم ببین شامپوت باعث ریزش میشه یا نه اگه آره شامپوت رو عوض کن یا یک سری محلول ها هم هستن که باعث رویش مجدد مو می‌شن قرص زینک هم خیلی خوبه راستی دکتر به شما چی معرفی کرد ؟ اگه چیزی هست به منم بگو یک چیز دیگه هم اینکه وقتی میخوای موهات رو ماساژ بدی روی صندلی بشین و سرت رو پایین بگیر و ماساژ بده این باعث افزایش گردش خون میشه 

با دست ماساژ میدادم البته تغذیه هم خیلی تاثیر داره و شامپویی که باعث ریزش نشه من شامپوم رو عوض کردم ...

مرسی عزیزم از توصیح و راهنمایی خوبت منم پس حتما ماساژ میدم با روغنی چیزی ..والا من شانسم دکترش خوب نبود شامپو فیتو وان داد که ریزشم باز زیاده یه محلول کورتون داده بزنم کف سرم که فکر کنم بدتر پوستم نازک شه و قرص هیر ایکس ویتامینی و امپول بیوتین دکسپانتول که هر هفته یکی باید بزنم به مدت شش هفته فقط همین آمپولش یکم خوبه فکر کنم ولی همچنان سرم خالی وسطش😥 

حتما از چیزی نتیجه گرفتم میگم بهت عزیزم ولی احساس میکنم دکترم بیخود بود حیف پولم تدارم باز ۴ یا ۵ بدم برم دکتر دیگه