2777
2789
عنوان

حج عمره با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 34 پست

اصلا سخت نیست عزیزم

من سال ۹۲ رفتم و با همسرت نوبتی بچه رو نگه دارین

تو کاروان ما بچه چندتایی بود یا هتل موندن یا با خانوادشون امدن و محرم شدن

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  

اول یکیتون میره اعمالشون باکاروان انجام میده بعد اون یکیتون چندساعت بعدش میره. اونی که بچه رو نگه میداره همینجور محرم باقی میمونه و هیچ الزامی نیست سریعا اعمالشو انجام بده، شبش میره یافردا صبحش

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 
اصلا سخت نیست عزیزممن سال ۹۲ رفتم و با همسرت نوبتی بچه رو نگه دارینتو کاروان ما بچه چندتایی بود یا ه ...

میشه کالسکه برد؟ یا نمیزارن ببری داخل؟ دخترم ۹ ماهشه و ۴ دست و پا میره.

اصلا سخت نیست عزیزممن سال ۹۲ رفتم و با همسرت نوبتی بچه رو نگه دارینتو کاروان ما بچه چندتایی بود یا ه ...

اخه دخترم ۹ ماهشه و خیلی به من وابستس،چون شیر میدم همش باید پیش خودم باشه

شما چ ماهی رفتید؟ ما انشالله اخر مهر باید بریم میگن خیلی گرمه

اخه دخترم ۹ ماهشه و خیلی به من وابستس،چون شیر میدم همش باید پیش خودم باشهشما چ ماهی رفتید؟ ما انشالل ...

ای جانم عزیزم خدا براتون حفظش کنه

ببین ما که رفتیم حدود ۳ صبح جلوی کعبه بودیم و اعمال محرم شدن شروع شد و اون ساعت بچه ها خواب بودن و تو هتل موندن

شما بچه رو ببر اونجا و بده همسرت نگهش داره و میتونی به شیشه هم عادتش بدی حدود ۲ ساعتی زمان میبره اعمال رو انجام بدی اگر شلوغ نباشه 

من اردیبهشت ۹۲ رفتم و بهترین سفر عمرم بود و امیدوارم بازم قسمتم بشه و برم

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
میشه کالسکه برد؟ یا نمیزارن ببری داخل؟ دخترم ۹ ماهشه و ۴ دست و پا میره.

اره اصلا کاری ندارن 

ای جانم عزیزم خدا براتون حفظش کنهببین ما که رفتیم حدود ۳ صبح جلوی کعبه بودیم و اعمال محرم شدن شروع ش ...

من هشت ماه از حج اومدم نمی‌دونم چرا زندکیم انقد گره خورده بدترین روزا داریم سپری میکنیم‌

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست