سلام دوستان،کسی تجربه سفر حج با بچه کوچک رو داره؟چطوریه سخته؟میگن موقعی ک محرم میشی باید حتما اعمال رو به جا بیاری و نمیشه بزاری برای بعد. چطوری با همسرم نوبتی بچه رو نگه داریم ؟چالش ها رو بگید من هیچ دیدی ندارم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پارسال با پسرم شش سالش رفتم اذیت نکرد بعد نماز صب تو هتل خاب بود ما رفتیم واسع اعمال تا دو سه عصر هم طول کشید من سپرده بودم به برادرزادم چون اونم بخاطر بچش موند هتل
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
برای خربد باید بری سازمان حج وزیارت یا تو دیوار هم میشه خرید ؟؟؟؟؟
دیوار شاید طرف معتاد باشه پول بگیره جواب نده
💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه