2777
2789

من باردارشدم😢😢😢😢۱۵ مرداد باید میشدم نشدم ازمایش دادم مثبت بود دیگه خورد تو عید دکتر نشد برم ۴ ام عید عفونت ادرار گرفتم رفتم دکتر برام قرص نوشت گفت الان ۷ هفتته باید بری سنو رفتم سونو گفت اگه با تاریخ پری حساب کنی ۷ هفتته اما ساکت ۵ هفتشه بعد گفت ساک بدون جنین زد برای دوهفته دیگه کمکم کنید دعاکنید استرس گرفتم۱۹ ام باید برم سونو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج هفته ای جنین دیده نمیشه منم دیروز سونوبودم پنج هفتمه گفت ساک حامگی دیده میشه جنین نه،پنج هفتگی دیده نشدن جنین طبیعیه جای نگرانی نیست۱۰روزدیگه دوباره بایدبرم سونو، انشاءالله دیده میشه نگران نباش خدابزرگه

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖
خداکنه دلشوره گرفتم 

هرچند که منم نگرانم😥ولی خدابزرگه خودش کمکمون میکنه🙏انشاءالله دیده میشن به دلت بد راه نده

استرس چیوداری استرس نداره نه الان زوده نروبزارهفته 8برو

نه ۶الی۷هفتگی دیده میشه،من امروز پنج هفتم تمامه،دکترم گفت سه شنبه هفته دیگه اونجاباشم برادیدن قلب جنین😥

نه ۶الی۷هفتگی دیده میشه،من امروز پنج هفتم تمامه،دکترم گفت سه شنبه هفته دیگه اونجاباشم برادیدن قلب جن ...

میدونم ولیخوب خیلی جاهانمیتونن ببینن یتبفهمن یالقاح دبرتره واینادیرترتشوسل میشه بخاطراین چیزای احتمالی 

وخدایی که بشدت کافیست