2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا که وفاته

میتونی شب بگیری

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+

پارسال توی چند تا کارت پوستال کلمات عاشقانه نوشتم و شب بعد خوابیدنش به در و اینه وهمه جاهایی که وقتی از خواب بلند میشه میره چسبوندم خیلی خوشحال شده بود طوری که به همه تو تفریح تعریف میکرد چشماش برق میزد

فردا میتونی یه سورپرایز درست حسابی کنی وقتی بهش تا شب کادو ندی فکرمیکنه ک یادت رفته اما وقتی برگشت خونه شب کیکو از یخچال دربیار و وقتی کاملا انتظارشو نداره با کادو برو پیشش روش فشفشه هم بذار و بگو ک تو عشق منی مگه میشه تولدتو فراموش کنم.

براش کل سالو لحظه شماری میکنم ک چ کارکنم خوشحالتر باشی