2777
2789

من ویروس سرماخوردگی گرفتم حالم خیلی بده 

دیشب ساعت ۱۰ رفتم دکتر که سرم نوشت و چندتا آمپول زد تو سرم ولی فقط تا ساعت ۱۲ خوب بودم 

دوباره حالم بد شد رفتیم بیمارستان ساعت ۴ صبح 

دکتر دقیقا برام ۱۰ تا آمپول نوشته که سه تاشو دیشب زدم که خیلی درد نداشت 

ولی ۷ تا دیگه که مونده یکیش پودریه ( سفازولین) یکیش هم نوروبیون 

بقیشم نمی دونم چیه 

دارم از استرس میمیرم امروز باید بزنم 

پودری تاحالا نزدم ولی میگن خیلیی درد داره 

تجربه ی زدن سفازولین و نوروبیون دارید؟ تروخدا از دردش راست بگید 

الکی نگید درد نداره که یهو اونجا سوپرایز شم 

ممنون میشم بگید 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوروبیون سوزش داره

غیرقابل تحمله؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

نوروبین زدم پارسال قبل عروسیم جوری ک فکر میکنی درد نداره ولی خب رک بگم بازم درد داره 

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نترس نمیمیری

میدونم نمیمیرم 

میترسم چون تا حالا آمپول های اینطوری نزدم

ای خدا

نوروبیون یه کم حالت گرفتگی ممکنه داشته باشه. 

اونی که امپول میزنه،  کارش خوب باشه زیاد اذیت نمیشی

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الهی🥺😂درکت میکنم

نزنم چطوره؟ 

نوروبین زدم پارسال قبل عروسیم جوری ک فکر میکنی درد نداره ولی خب رک بگم بازم درد داره

واای

سفازولین بشدت دردداره🤐

واااای 

بپیچونم نزنم چی

ای خدانوروبیون یه کم حالت گرفتگی ممکنه داشته باشه. اونی که امپول میزنه، کارش خوب باشه زیاد اذیت نمی ...

واای خیلی میترسم 

بپیچونم چی؟