2777
2789

دندون بالاش درونده دوتاش بعد لبش از داخل یه چیز سفیدع مثل افت سفید نمیذاره عکس بگیرم اصلا دیدم قلبم وایساید یه نقطه سفید مثل افت دهان

پسونک میخوره دخترم الان دیگه خیلی وابستش شده هرجا باشه سریع درشو باز میکنه میخوره بعد میفته سریع باژ میخوره شاید برا اینه وای خاک برسرم چیکارش کنم

کحای دهنشه؟ شاید دندون جدیده اگ رو لثس

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه مربوط به دندان دراوردنش باشه 

افته چیز مهمی نیس خوب میشه 

ترس نداره از داروخانه قطره بگیر

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

عزیزجان چیزی نیست،چرا خاک بر سرت؟؟دهنش برفک زده حتما،قطره نیستانین بگیر براش بزن خوب میشه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
یا خدا مطمئنی؟دارم‌سکته میکنمنبرمش دکترش؟فردا صبح هستش

واای نه بخدا چیز ترسناکی نیست 

برو از داروخونه بگو بچه نوزادم دهنش افت زده قطره میده خوب میشه 

دکتر احتیاج نیس 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

متخصص اطفال.بله اگه قارچ باشه باید زودتر دارو رو شروع کنید.چون برفک کل دهان درگیر میکنه.فقط باید پزش ...

دکتر خودش فردا ۹صبح میاد الان بیمارستانه نوبت نمیده چیکارش کنم🥲

خودشم ببرم دکتر داروخانه ببینه

نه احتیاج نیست اصلن تا بگی خودش متوجه میشه 

هول نکن فقط این یچیزه عادیه