2777
2789

من خیلی دوسش داشتم اما اون نه هر کی میاد خاسگاری یا پیشنهاد میده رد میکنم همشش دلم پیش اونه با اینکه منو نمیخاد کیا مث من بودن فراموشش کردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر عمم این شکلی بوده:)

شوهرش عاشقشه ولی اون عاشق شوهرش نیست 

ولی اون طوریم نیست که هنوز تو فکر اون پسره باشه همش

ولی میگه بعد اون عاشق کسی نشدم دیگ 

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

اوووو سوال منم هست

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

۹۰درصد ادمها اینجوری بودن ازدواج کردن

فقط باید گذشت:) 

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

دختر عموم
عاشق پسر عمم بود پسر عمم رفت یکی دیگه رو گرف
تا 2سال این بچگی هی تو راه بیمارستان بود
بعد خودش ازدواج کرد بچه دار شد ولی هنوز هنوزه وقتی پسرعمم رو میبینه سریع اشکاش میاد

منو یکی از اقواممون میخواست من نمیخواستمش خیلیم بهم اهمیت میداد روم تعصب داشت...ولی من دوسش نداشتم دوست داشتن ک زوری نیست...چرا باید اسرار کنیم؟نمیدونید بابت اسراراش چققققد بدبختی کشیدم زندگیم نزدیک یکسال جهنم شد

معمولا خانم ها بحث های عاطفی را فراموش نمی کنن و یا دیر فراموش می کنن برای همینه که می گن اگر مرد به همسرش بگه دوستت دارم هیچ وقت از قلب زن این حرف بیرون نمی ره 

ولی گاهی می شه که اون چیزی که تقدیر ما هست با چیزی که دوست داریم یکی نیست