2777
2789
عنوان

درمان سردرد و میگرن

29 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من به تشخیص چنتا دکتر میگرن داشتم 

ینی از ۳۰ روز ماه من تقریبا ۲۰ روز ۲۵ روزشو سردرد بودم 

اونم نه یه سردرد عادی با یه سردرد شدید شرو میشد بعد کاسه چشام درد میکرد بعد حالت تهوع شدید میگرفتم و از کارو زندگی میوفتادم میخوام بت بگم سر دردم در این حد شدید بود 

همه راهارو امتحان کرده بودم و هیچکدوم درمان قطعی نداشت برای من 

این راهی که بهتون میگم جواب داد

❌قرص فرودین❌ از داروخانه تهیه کنید

که ی مکمل که توش اهن + اسید فولیک داره و برای ما خانوما یکی از قرص هایی که خیلی واجبه 

از یک هفته بعد این قرص من روی سردردو دیگه ندیدم🧿 

حتی ی نفرم با این روش درمان بشه برای من کافیه لطفا اگ حتی خودتونم سردرد ندارید به کسایی که سردرد دارن یا میگرن معرفی کنید معجزه میکنه هرکی خوب شد بیاد اینجا کامنت بزاره که بقیه ام استفاده کنن  ♥️♥️♥️

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
روزی یکی؟

اره شبی یدونه کافیه خوابیدنی بخور 🥰

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم من کم خونی ندارم تازه آزمایش دادم ، اشکال نداره بخورم

نه مشکلی نداره مکمله دیگه کمک میکنه ذخیرهاهن بدن رو وضعیت نرمالش بمونه اگه کمبود اهن نداشته باشی میتونی یکروز درمیون بخوری