happygirlll مدیر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1245 عنوان کسی بوده قدش بعد پانزده سالگی رشد کنه | مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 18 پست من اندازه گرفتم ۱۶۵ هستم دلم میخواد بلند تر باشم اگه راهکاری بلدید بگین لطفا هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی .... 1404/06/24 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aylllinjan عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 15338 یه سوال هم در مورد زبان خواندن داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید میخوام هر روز زبان بخونم کلاس زبان هم ... عزیزم تلگرام پیام بدین ویس بدمteachermahdis مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
happygirlll مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1245 من کلا دیر پریود شدمتا دبیرستان قدم زیر ۱۶۰بودالان ۱۷۴شاید باورت نشه بعد ۲۰سالگی م ۴سانت قد کشیدم 😂 هعییییی 😂 منم دوست دارم حداقل ۱۶۸ بشم 🥲 هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ....
happygirlll مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 1245 عزیزم تلگرام پیام بدین ویس بدمteachermahdis مرسی هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ....
_نور عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 174 هعییییی 😂 منم دوست دارم حداقل ۱۶۸ بشم 🥲 بعد میدونی مشکل کجاستدخترای فامیل ما ۹۵درصد قدشون از۱۶۰ کمترهانگاری من غیر عادی به چشم میام و کلی منو مسخره میکنندر صورتی ک بارها از دهنشون در رفته ک موقع عکاسی کنارت وانمیسیم اعتماد به نفسمون میاد پایین/: