2777
2789
عنوان

ضربان قلب اضافه و نابجا

80 بازدید | 16 پست

یهو احساس میکنم قلبم نمیزنه بعد یه ضربه محکم میزنه جوری که توی گلوم حسش میکنم یه حس بدیه انگار قلبم میلرزه نمیدونم چرا اینجوریه.کسی تجربه شو داشته؟چیکار کردین خوب شدین؟البته ادم استرسی ای هستم و بعضی وقتا توی خواب دچار حمله پنیک میشم

آبجی آریتمی هست ضربان نامنظم 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همین پنیکه منم توی خواب میشم حس میکنم قلبم نمیزنه درصورتی ک میزنه هاهمش از پانیکه بیچاره شدیم رفت

پنیکی که من داشتم فکر نکنم کسی داشته باشه فشارم تا ۲۱ میرفت بالا 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

اوه نه من در این حد نیستم اما هب پنیک میشم گاهیمتنفرم از این وضعیت

من خداروشکر اوکی شدم‌ ولی بد زجری کشیدم

از همین پنیکه منم توی خواب میشم حس میکنم قلبم نمیزنه درصورتی ک میزنه هاهمش از پانیکه بیچاره شدیم رفت

اخه چند وقت اینجوری ام بعد یهو خوب میشم باز دوباره میاد

پنیکی که من داشتم فکر نکنم کسی داشته باشه فشارم تا ۲۱ میرفت بالا

من و خواهرم جفتی مشکل پنیک داریم چند ساله اون دقیقا اینجوریه فشارش بالا میره خیلی اذیت میشه زندگی شو مختل کرده

همینه درمان ندارهبلکه قرص بخورید ک باید داعم بخورید تا اخر عرم

وای نه من اصلا با دارو و مریضی مشکل دارم پنیکمم از همین وسواس بیماریه بس که میترسم از مریضی