2777
2789

خسته شدم ب پیربه پیغمبرخسته شدم۳سال اقدامم باردارنمیشم پارسال متوجه شدم که پلیپ رحم دارم😭😭نزدیک ی سال دارو خوردم بلکه رفع بشه ولی نشد😭گفتن عمل کن ماه پیش۵مردادرفتم بابدبختی پول اوکی کردیم رفتم پیش مهرنوش امیری هیستروسکوپی کردم خیلی خوشحال بودم این ماه اندازه۳میلیون بهم دارودادبه خودم برای بارداری الان رفتم برای فولیکول غالب گفت خانم هنوزپلیپاتون هست😭😭😭گفت۳تاپلیپ داری یکیش۱۳ونیم یکیش۹ونیم یکیش۵ونیم

الان چ گوهی بخورم😭😭😭یقه کیوبگیرم پس چی برداشته چرااین کابوس بارداری تموم نمیشه چراخداانقداذیتم میکنه هروقت میخوام ی چیوبه دست بیارم چراااااا

الان ب دکترزنگ زدم منشیش جواب دادمیگ نگران نباش بعضی پلیپاباعث ناباروری نمیشه گفتم چی میگی من عمل کردم ک برطرف بشه بارداربشم الان ب دکترپیام دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم بچه میخوادخیلی زیادمیخواد😭😭همه اطرافیانم هی تندتندباردارمیشن منویجوری نگاه میکنن الان هرکی دعامیکنه برام هی میگ ایشالله بچه بیاری نمیخوووووووام بگننننن بدم میااااااد😭😭😭😭😭

دوست ندارم ای وی اف کنم😭

به دوس داشتن نیس سنت دارع بالا میره بعدا با ای وی اف هم نمیشیا

وقتی پلیپ اینا داشتی ای وی اف باید بکنی وقتی طبیعی میکنی نمیشی چاره ای جز ای وی اف نیس

تازشم دعا دعا کن با ای وی اف بشی

به دوس داشتن نیس سنت دارع بالا میره بعدا با ای وی اف هم نمیشیاوقتی پلیپ اینا داشتی ای وی اف باید بکن ...

مشکلی ندارم اخه راحت فولیکول غالبم دارم الان دارم آذرماه میرم۳۰

من پارسال باردارشدم سقط شدبخاطرپلیپ

مشکلی ندارم اخه راحت فولیکول غالبم دارم الان دارم آذرماه میرم۳۰من پارسال باردارشدم سقط شدبخاطرپلیپ

خب پلیپ ک دارید وقتی طبیعی نمیشی جرا وقتتو هدر میدی ای وی اف کن خب چیز خاصی نیس ک ای وی اف شایذ شدی خلاص شدی جیه همش نشستی انتظار میکشی