2777
2789
عنوان

فردا تولدمه 25 شهریور

116 بازدید | 17 پست

فکر نکنم کسی یادش باشه (برامم مهم نیس)

ی دوست مجازی دارم اون میدونه گفت کادوتو میفرستم البته ادرس دقیق خونمون نداره

پارسال برا تولدش ی دورس سفارش دادم تا ی ماه دعوا داشتیم میگفت یا پولشو قبول میکنی یا بلاکت میکنم منم لج کرده بودم گفتم بلاک کن(بخاطر اینکه خاطرات گذشته براش زنده میشه نه کادو قبول میکنه نه کادو میده به قول خودش همه میدونن که از این چیزا متنفره) بعد از ی ماه مجبور شد کوتاه بیاد🥲گفت برا تولدت جبرانش میکنم که فراموش کرد😂 بفهمه خیلی حرص میخوره

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

تولدت مبارک عزیزم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه مبارکه 🫂🫂🫂

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

من اوایل حساس بودم به تولدم ولی فهمیدم فقط خودمو دارم اذیت می کنم

از اون موقع هر وقت تولدم میشه میخوام بعنوان یه انسان که یه سال دیگه بهم فرصت داده شد دست بگیرم و یه تاثیری به اطرافم داشته باشم

روز تولدم به جای کیک که کلی ضرر داره برای سلامتیم به نیازمند کمک می کنم و یا درخت می کارم

تولدت مبارک عزیزم منم ۲۶تولدم

مرسی عزیزم،،، تولدت مبارک با ارزوی بهترینا

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

من اوایل حساس بودم به تولدم ولی فهمیدم فقط خودمو دارم اذیت می کنماز اون موقع هر وقت تولدم میشه میخوا ...

افرین چه کاری خوبی،،، موفق باشید

ادرس بده کادو سیت بفرستم

مرسی

تولده دخترمه امروز میخوام سوپرایزش کنم کله دوستاشو دعوت کردم خودش خبر نداره گرفته تا الان خابیده نمدونم عصر یه عالمه مهمون دارع😵‍💫😂

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین