2777
2789

فقط میدونم میوه زیاد بخوری روی رنگ پوست و رنگ چشم و رنگ موهاش اثر داره شفاف تر و روشن‌تر میشه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید توجه داشت که یه بخش خیلی مهمی ش هم مربوط به ژنتیکه!

دقیقا همینطوره نود درصد همه چی ژنتیکه بنظرم خیلی کم عوامل محیطی اثر دارن اونم بیشتر به آرامش مادر هست👌👌👌👌

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

والا برای باهوشی که میگن توی ماه 3 و 4 میتونی کندر بخوری اونم اندازه ی یه نخود حالا شما بعد از وضع حمل هم سعی کنی بهش همیشه روغن زرد گاوی و عسل و ترنجبین بدی اعجوبه میشه 

اطراف ما کندر میخورن🤷‍♀️ولی ژن هوش از مادر به ارث میرسه معمولا

برای پسر بیشتر از مادر میرسه و برای دختر از هردو به یک میزان

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...