2777
2789

چجوری حوصله میکنید خونه رو تمیز کنید ظرف بشورید به خودتون برسید و..؟؟؟

لطفاً راز موفقیت تونو به منم بگید منم از این بی انگیزگی دربیام

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

کاربر مرد هستی ؟

نه خانم هستم ولی تنها زندگی میکنم

مگه هر کی تنها زندگی کنه مرد هست

میدونم غیرعادیه تنها زندگی کردن خانم ها فکر میکنن مرد هست

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوصله که میکنم، وقت نمیکنم + قدرت بدنیم هم کمه.

چجوری حوصله میکنی

اتفاقا تنهایی خیلی خوبه یکی نیست ریخت و پاش کنه فقط خودتی مدیریت دستته

تنها زندگی میکنید که میتونید این حرفو آنقدر راحت بزنید؟

آخه خونمو خیلی دوست دارمو اینکه وسایل خونم رو کار کردم خریدم، با عشق تحقیق کردم انتخاب کردم و...

وسایل خونه مو دوست ندارم 

میدونم سخته ولی من دوست داشتم با خانواده زندگی نکنم و ازدواج هم نکنم

نگو اینطوری

وقتی تنها شدی پناه میبری به خانواده ت

من زیر بار کارای خونواده م له شدم

من هیچکس نیست ببینه میگم برا چی تمیز کنم

خانواده بد ندیدی

همه خانواده ها بد هستن یجورایی ولی تنهایی افسردگی میاره نمیتونی بلند شی کاری انجام بدی