2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یا نه

252 بازدید | 9 پست

دوستان, یک پسری هست ک با هم اشنا شدیم مدت ۶ ماهه و از هم خوشمون میاد و از من خواستگاری کرده. بهترین اخلاقی ک تا حالا دیدم رو داره, شغل داره, خونه داره, یه زندگی متوسط رو میتونیم با هم داشته باشیم. من از لحاظ زیبایی سطح خیلی خوبیم, ولی اون متوسطه ولی خیلی خیلی ضعیفه از لحاظ هیکل و قد. از کودکی هم یه بیماری داره , ک وقتی سرما میخوره خیلی حالش بد میشه و همیشه باید در حال مراقب باشه ک سرما نخوره . و ریه هاش خیلی حساسه و اسیب دیده. بنظرتون روی احساساتم پا بزارم و یا باهاش ازدواج کنم ?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ قدوهیکلش خیلی واستون مهم نیس،ینی اونقدک اگه بعدایکی بهتون گفت شماخودتونونبازین وبازم زندگیتونودوس داشته باشین قبولش کنین

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺

مشکل بزرگم بیماریش هست , خانوادم هم بخاطر همین بهم میگن راضی نیستن. بیماریش ژنتیکی نیست ولی یه بیماریه نادره, شبیه به سیستیک فایبروسیس, ولی خود سیستیک فایبروسیس نیست. ولی واقعا دلم میسوزه بخوام ولش کنم. چون دوسش دارم. قیافشم با اینکه ضعیفه , ولی به چشم خودم شیرین و با مزه هست. خانوادم میگن اگر زن و شوهر بعد از ازدواج مریض بشن, ادم باید دلسوزانه و وفادارانه در کنار همسرش بمونه, ولی میگن از قبل نباید با یه فرد مریض ازدواج کرد , چون باید دائم استرس داشته باشم ک سرما نخوره , هوا براش سرد نباشه, خلاصه خیلی خیلی سردرگم و ناراحت هستم.