2777
2789

۳ ساله وزنم ۳۸ کیلو هست چیکار کنم منم دلم میخواد چاق بشم سیپروهپتادین خوردم . مبندازول خوردم . جینسینگ خوردم ‌. هوففففففففففف خسته شدم دلم میخواد بیام حداقل رو ۴۵ 😭💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو ساله ۹۵ کیلو ام هرچی رژیم میگیرم ۵ کیلو کم میشه باز خسته میشم زیاد میشم حتی به خودکشی ام فکر کردم من لاغر بودم ازدواج کردم یهو چاق شدم حالم داره از خودم بهم میخوره

در گنگ ترین حالت زندگیمم

سپروهتادین فقط بخور و جیسینک .مترونیدازول واسه عفونت آنتی بیوتیک چرا خوردی

خوردم چاق نکرد دیگه نخوردم . نه مبندازول واسه انگل هست اینقدر بعضیا گفتن شاید انگل داری ک چاق نمی شی اونم خوردم ولی اونم جواب نداد 

من دو ساله ۹۵ کیلو ام هرچی رژیم میگیرم ۵ کیلو کم میشه باز خسته میشم زیاد میشم حتی به خودکشی ام فکر ک ...

من ۱۲کیلو اضاف کردم

۳کیلو کم کردم

۷کیلو دیگه باید کم کنم

ببین نمیخاد ب خودت فشار بیاری ک زود خسته بشی

برنامتو یجوری تنظیم کن هفته ای ی کیلو کم بشی

ک هم زود برنگرده هم خودت خسته نشی

من دو ساله ۹۵ کیلو ام هرچی رژیم میگیرم ۵ کیلو کم میشه باز خسته میشم زیاد میشم حتی به خودکشی ام فکر ک ...

چیکار کردی وقتی ازدواج کردی چاق شدی خدا یا یکیو زیاد لاغر میکنه یا زیاد چاق . حکمتتو شکر خدا 💔