2777
2789

اینو مینویسم واسه اونایی که مثل من سر صف بانک نشسته بودن منتظر ببینن کی نوبتشون میشه و تو صف بانک اصلا تکون نمیخوردن.

وقتتونو تلف نکنید ، برید دنبال دلال و‌ واسطه ، پول میگیره ولی ارزش داره ، من دیشب بهش زنگ زدم اسممو از تو بانک حذف کرد دوباره برام درخواست داد همون لحظه برام کد رهگیری اومد ، امروز صبح تعیین شعبه شدم و فردا ضامن میبرم. الکییییی این همه مدت منتظر مونده بودم

از کجا پیدا کردی واسطرو؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟منم همین شنیدم بابا با پارتی کارت راه میندازن🤦🏼‍♀️

دقیقا،من سه سال نتونستم بگیرم بعد سه سال تو بانک آشنا پیدا شد و تونستم بگیرم خیلی اذیتم کردن تو سه سال،البته این بانک نسبت ب بقیه سختگیریشم کمتر بود ولی آشناهم بی تاثیرنیست متاسفانه

حرام بودی،ولی حلال ترین حسِ دلم شدی...🫀🔗