2777
2789

من با شوهرم مشکل دارم 

شاید خیلیا اینجا منو بشناسن و بدونن از چی دارم حرف میزنم 

شوهرم یه ادم دیکتاتور مرد سالار 

خودخواهو خودشیفتس

اونقدر سر مسئله های کوچیک اذیتم میکنه که هی حمله عصبی بهم دست میده و هی زیر سرمم یا ارامبخش

دیگه اونقدر رفتم سر این موضوع دکتر 

دیشب دکتر شناخت و تنهایی باهام حرف زد 

خودش زنگ زد برامون وقت گرفت از یه روانشناس خوب تو تبریز 

امروز ساعت ۷باید بریم

واقعا تاثیری داره؟ درست میشه یعنی

بودن کساییه که زندگیشون با روانپزشکو اینجور چیزا خوب شده باشه 

خودم عید حق طلاقمو گرفتم و میخوام دکتر بهم کاغذ بده اگه واقعا شوهرم مشکل روانی داشتع باشه که مدرک داشته باشم دستم 

اگر خودش زنگ زده یعنی خودشم میخواد درست شه؟ واقعا تاثیر داره اما اگه  اون ادم قبول کنه رفتارش اشتباهه 

روانشناس که برای تشخیص بیماریه باید برید پیش مشاور 

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خودش زنگ زده یعنی خودشم میخواد درست شه؟ واقعا تاثیر داره اما اگه اون ادم قبول کنه رفتارش اشتباه ...

خودش که نه دکتر برامون زنگ زد وقت گرفت 

نه شوهرم اصلا قبول نداره که رفتاراش اشتباهه و همش منو مقصر میدونه 

دهنمو باز میکنم وسایلای خونه میشکنه

اتفاقا به دکتر گفتم که اول باید بریم پیش مشاور گفت اینی که من شمارو میفرستم مشاور خوبیم هست برو نگران نباش

اره تاثیر داره صدرصدولی به شرط اینکه روانشناس خوب وکاربلد باشه

خداروشکر 

من که ۳سال التماسش میکردم نمی‌رفت 

دیشب نمیدونم دکتر بهش چی گفت که امروز ساعت ۷قبول کرده بریم 

خداروشکر من که ۳سال التماسش میکردم نمی‌رفت دیشب نمیدونم دکتر بهش چی گفت که امروز ساعت ۷قبول کرده بری ...

پس عالیه برو به امید خدا مشکلتون حل میشه 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

پس عالیه برو به امید خدا مشکلتون حل میشه

ایشالا دعام کن 🥺 خیلی خستم منی که راضی نبودمو نیستم رو بدنم یه خراش بیوفته الان فقط دارم به خلاص کردن خودم فکر میکنم 

ایشالا دعام کن 🥺 خیلی خستم منی که راضی نبودمو نیستم رو بدنم یه خراش بیوفته الان فقط دارم به خلاص کر ...

چشم🥹توام برای من دعا کن 🥲💔ایشالا مشکلت حل میشه🥹

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

خودش که نه دکتر برامون زنگ زد وقت گرفت نه شوهرم اصلا قبول نداره که رفتاراش اشتباهه و همش منو مقصر می ...

عزیزم امیدوارم شوهرت درست شه 

با همین دل شکستم از خدا میخوام هر مشکلی داری حل بشه نگران نباش ماهم خدای خودمونو داریم♥️

متشکرم عزیزم🥹🥹اره تنها امیدمون خدا هس🥲❤️

بودم الان دیگه نه اصلاااا قانون نبود خودم میکشکتمش ارزش نداره بخاطرش برم بالای دار

چرا جدا نمیشی

چرا جدا نمیشی

چون باید برگردم خونه ناپدری 

حق طلاق دارم و این روانشناس تلاش اخرمه 

اگه دیگه درست نشه مجبورم برگردم همونجا و یه مدت اونجا بمونم تا بتونم خودمو جدا کنم