2777
2789

سلام خانوما. ازدواج دومم هست از ازدواج قبلیم یه پسر یازده ساله دارم الان پیش خودمه و شوهر فعلیمم از ازدواج قبلش یه پسر یازده ساله داره اونم با ماس یعنی چهارتایی باهم زندگی میکنیم. 

خونه ای که الان هستیم یه مقدار کوچیکه واسمون قصد داریم عوضش کنیم. من خودم یه آپارتمان یک خوابه دارم دست مستاجر هست حالا به نظرتون با پولی که دارم اپارتمان خودم رو دوخوابه کنم و بشه سرمایه واسه آینده ی پسرم ، یا اینکه پولامو بدم به شوهرم با خونه ای که برای شوهرم هست و میخواد بفروشه یه سه خوابه بخریم سه دونگ سه دونگ شریک بشیم 

به نظرتون چکار کنم بهتره؟؟؟

سه خوابه بخریم بریم توش زندگی کنیم سه دونگ واسه من سه دونگ واسه شوهرم باشه ، یا اینکه اپارتمان خودمو تبدیل کنم به دوخوابه و بدم مستاجر بمونه واسه اینده ی پسرم 

راحتی خودت برات مهم نیست؟؟ 

به نظرم سه دونگ سه دونگ کنید 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه انتخاب سختی شد 

بنظرم سه دنگ سه دنگ کنید

چون خدایی نکرده زبونم لال دور از جونتون بعد از فوت شما بازم سه دنگی که به نام شما بوده به بچتون میرسه 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

سه دنگ سه دنگ 

مستاجر خونه را داغون میکنه و اینکه پسراتون بزرگن خونتون بزرگ و تمیز باشه بهتره 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

سلام . اگر باهم تفاهم دارید و شناخت کافی ازش دارید ، خوب قطعا خونه بزرگتر و سه خوابه بهتره چون بحث اسایش و راحتی هست سه دونگ سه دونگ انجام بدید . ولی اگر شناختی ازش ندارید و احتمال میدید که بعدا دردسر بشه بهتره که فعلا همون دو خوابه رو بگیرید ، بدید مستاجر با پول رهن همون مستاجر و مقداری بیشتر روش بزارید میتونید خونه بزرگتر رهن کنید و فعلا بشینید ، یا بعدا هر وقت که از طرف مقابل مطمئن بودید خونه دو خوابه رو بفروشید و همون سه خوابه بگیرید .

راحتی خودت برات مهم نیست؟؟ به نظرم سه دونگ سه دونگ کنید

چرا خب راحتی خودمم مهمه 

فقط یه چیزی باعث میشه تردید داشته باشم اینکه شوهرم میگه در نهایت سه دونگ من میشه واسه پسرم سه دونگ توام واسه پسر خودت ،، به نظرت سر همین قضیه بین بچه ها در اینده مشکلی پیش نمیاد ؟ 

خونه خودت بازسازی کن بده مستاجر اینجوری بیشتر به درد پسرت میخوره سه دنگ سه دنگ چه فایده فردا پسرت از ...

عزیزم خونه ی خودم سه سال ساخته ، خیلی تر تمیزه فقط اینکه یک خوابه اس ، منم نمیخوام پولی که با زحمت جمع کردم و ماشین زیر پامو فروختم حیف و میل بشه از طرفی بحث خرید خونه ی بزرگتر پیش اومده و ...

گفتم یا بذارم روی پول خونه ی خودم بزرگترش کنم بدم رهن و اجاره تا ایشالا پسرم بشه هجده سالش بدمش به خودش 

یا بریم سه خوابه ی نوساز بخریم توش زندگی کنیم نصف نصف با شوهرم شریک بشم 

سهم من بمونه واسه پسر خودم 

سهم شوهرمم بمونه واسه پسر خودش

بچه ها با هم میسازن؟اخلاق شوهرت خدبه؟چند وقته ازدواج کردی؟

حدودا دوساله ازدواج کردیم 

شوهرم خوبه در کل حالا بماند که مشکلاتی داشتیم با دادن حق طلاق به من خییلی بهتر شده 

ولی پسرش خیلی ناسازگاره و اذیت میکنه 

هیچ وقت جرات نمیکنم حرفی بزنم چون در نهایت میگن تو نامادری هستی حتما تو بدی ولی خدا میدونه اذیت میکنه من صبوری میکنم