2777
2789
عنوان

خانوما به همفکریتون نیاز داریم بیاین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 28 پست
اگه به نامت میزنه بده شوهرت آسایش الانت هم مهم هست درحال این سه دانگ هم سرمایه ی بچت میشه وچیزی از ...

اره میزنه به نامم 

چون تا من پول ندم خودش توان گرفتن خونه ی بزرگتر نداره 

الان گیره که منم پولمو  بذارم وسط 

حق طلاقم با منه ماشینمونم به نام منه 

سلام . اگر باهم تفاهم دارید و شناخت کافی ازش دارید ، خوب قطعا خونه بزرگتر و سه خوابه بهتره چون بحث ا ...

تفاهم نداشتیم اوایل بحث و قهر داشتیم من جدی شدم برای طلاق ، با اصرار شوهرم و گرفتن حق طلاق برگشتم ازون موقع خیلی خوب شده خداییش 

حالا در اینده چی پیش بیاد دیگه خدا داند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خونه ی خودم سه سال ساخته ، خیلی تر تمیزه فقط اینکه یک خوابه اس ، منم نمیخوام پولی که با زحمت ج ...

قطعا شریک نشو هر چی هست بزار بمونه واسه پسرت تجربه دارم میگم خونه بزرگتر می‌گیرین توش زندگی می‌کنیدتا آخر عمر ولی جدا دستت بازه یک موقع پسرت تو آینده احتیاج داشت میتونی استفاده کنی

اره میزنه به نامم چون تا من پول ندم خودش توان گرفتن خونه ی بزرگتر نداره الان گیره که منم پولمو بذار ...

پس بهش پولت رابده درهر حال به پسرت  میرسه ومشکلی پیش نمیاد ولی حتما باسند رسمی یه نامت بزنه.

بدون هیچ قصد و غرضی اینارو میگم چون اینجا کسی منو نمیشناسه منم دنبال تایید کردن یا نکردن کسی نیستم 

فقط میخوام شرایط رو بدونید 

پسر من خیلی خیلی زحمت میکشه و کاریه ، دایی های من توی میدون میوه و تره بار هستن خداروشکر وضعشون عالیه ، تابستون پسرم میرفت پیش دایی هام سرکار واسشون فاکتور میزد چون کلاس کامپیوتر رفته بلده . گاهی حتی کار بدنی میکرد صندوق میوه جابه جا میکرد و ...

اقلا احتیاجی ام نداشتیما خودش علاقه داره کار کنه گفت تا روز قبل از مدرسه ها میرم 

این مدت هرچی کار کرد داد من طلا خریدم 

پسر شوهرم ولی فوق العااااده تنبل تا یک ظهر خوابه بیدار میشه ناهار میخوره میره توی گوشی تاااا غروب ، غروبم میره توی کوچه 

من نمیخوام این زحمت پسرم هیچی به هیچی بشه 

حقیقت دلم نمیخواد توی این زندگی حقش ضایع بشه

[QUOTE=395255279]اون وقت شوهرم نمیتونه حالا حالاهاااا بهم پس بده پولمو [/QUOTE

خب این زندگی هم جزوی از عمرته  یک ذره مهربون باش اونجوری صمیمیتتون هم بیشتر میشه و بیشتر به هم اعتماد میکنین در مقابلش چیزی ازش بگیر یا اینکه میگی ماشینش به نامته دیگه

[QUOTE=395255279]اون وقت شوهرم نمیتونه حالا حالاهاااا بهم پس بده پولمو [/QUOTEخب این زندگی هم جزوی ا ...

اخه عزیزم من هرچی درامد دارم توی زندگیمون خرج میکنم 

هرچی از سمت پدرم اینا بهم میرسه و اجاره خونه ای که میگیرم و ...

همه رو دارم توی این زندگی خرج میکنم

بدون هیچ قصد و غرضی اینارو میگم چون اینجا کسی منو نمیشناسه منم دنبال تایید کردن یا نکردن کسی نیستم ف ...

عزیزم میدونی بهترین کار چیه؟

اول که آپارتمان سه خوابه بخرید که اتاق بچه ها جداگانه باشه که راحت زندگی کنن و درگیری اعصاب و روان باهم نداشته باشن

و دوم اینکه حتما حتما شما سه دنگ سهم خودت رو صلح و عمران به نام پسرت کن که فردا روزی بعد صدسال اتفاق برای شما افتاد فقط پسرت تمام و کمال ارث ببره نه هیچ کس دیگه

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 

عزیزم من تاپیک های شمارو دنبال میکنم

پیشنهادم اینه، بچه ها بزرگتر میشن و پسر نوجون حساس تر میشه و ممکنه بحث و دعوا پیش بیاد و آرامش از زندگیتون بره.

اگر همسرتون ۳دنگ رو به اسمتون میکنن حتما اینکارو انجام بدید، فردا بچه ها درس دارن امتحان دارن کنکور دارن قطعا به خریم خصوصی بیشتری نیاز دارن. و خب نهایتا سرمایه شما هم حفظ میشه هدر نمیره که.

خوشحالم که اوضاع زندگیتون بهتره

به نظر من همون آپارتمان یک خواب رو بزار بمونه , طلاهای پسرتم بزار بانک به نام خودش تو این مدت پس اندازهای  خودت یا پسرتم تبدیل ب طلا کن بزار بانک نه کسی میفهمه نه کسی چشم میدوزه به اون. سود دهی طلا بیشتر از ملکه الان بیای خونه ی بزرگ رو سه دنگ سه دنگ کنی عملا نمیتونی به این سرمایه بعدا دست بزنی فکر کن بعد ۵ سال نمیتونی به شوهرت بگی سه دنگ پسرمو میخوام بفروشم