2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمعه خواستگاریمه بهم بزنم ینی؟ من اصلا تعداد سکه برام مهم نبود ولی یهو دیدم ایشون دارن هی قیمت درمیا ...

ن ن گل ماکه همه چی ب اسممون زدن با سلامو صلوات بردن اینه وضعمون  اصلا گلم اینکارو نکن  

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
ادم سخت کوشیه ولی فعلا دارایی خاصی نداره.خانوادشم زیاد کمک نمیکنن

خب اگر نمیخای بگو نیان خواستگاری تا فکرام کنم خانوادتم باز ببین چ میگن بعضی وقتام میبینی هی پس میزنی موقعیتا از دستت میره 

خب اگر نمیخای بگو نیان خواستگاری تا فکرام کنم خانوادتم باز ببین چ میگن بعضی وقتام میبینی هی پس میزنی ...

دوسش دارم اوکی ام ولی میترسم. اون الان میترسه که من مهریه بخوام بگیرم ازش یه وقتی

مجبوری با این آدم ازدواج کنی مجبوری با آدمی ازدواج کنی که از الان بهت زور میگه؟ ببخشید ولی بااین آدم ازدواج کنی معلومه فردا میگه واست عروسی نمیگیرم طلا نمیگیرم  معلومه دوستت نداره  فکراتو بکن تازه ۲۶ سال که سنی نیست مخصوصا که شاغلی خیلی خوبه  چرا خودتو پایین گرفتی اون باید شرایطو اینجاد کنه تو راضی بشی و تو الان داری از خواسته هات میزنی که اون راضی بشه  یه نصیحت از من بهت که واسه هیچ مردی خودتو بی ارزش نکن اون اگه میخوادت زحمت بکشه دلتو بدست بیاره قول نخور

اونیکه الان اخلاقش اینه ببین بعد ازدواج چی میشه یکم بیشتر فکر کن 

مال مایی که قبل ازدواج هر چی میگفتیم و انجام میدادن عین فرشته ها بودن الان وضعیتمون اینه 

بازم خیلی بیشتر فکراتو بکن عزیزم بحث یه عمر زندگیه چرا تو باید خودتو بیاری پایین که اون قبولت کنه ببین تو باید واسش شرط بزاری وولی انگاری اون داره بهت شرط میزاره 

مجرد بودن و کنار خانواده بودن بهتر از ازدواجبه که با آدم اشتباه بکنی که هر روز نابودت کنه  ولی میتونی بزاری بیان خواستگاری و شرط هاتو بزاری  و بگی حقوقم مال خودمه و... ولی بمدت چند ماه خانواده ها و خودمون باهم در ارتباط باشیم  هم دیگرو بشناسیم 

بیشتر فکر کن با عقلت نه با قلبت