2777
2789
عنوان

مهریه

187 بازدید | 27 پست

دوستان سلام. دوس پسرم میخواد بیاد خواستگاریم. من از خودم ماشین خوب دارم و کارمندم و درامدمم خوبه خداروشکر. از همه نظر این اقا پایینتر از منه. حالا میگه که بیشتر از ۱۴ تا سکه نمیتونم و نمیکنم و بهشم میگم حق هارو بده میگه نمیدم فقط ۱۴ تا. کلا هم از جهاز قراره ۳ تا تیکه بیاره. خونه هم از خودش نداره. نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بدبخت نکن بشین خونت عشقو عاشقی نون نمیشه برات زنا قدرت طلبن بعد ک جذابیتاش برات تموم شد تازه چ ...

۲۶ سالمه همش میگم نکنه نتونم دیگه ازدواج کنم. پسر خوبیه فقط اینکه خیلی زور میگه و هرچی ما گفتیم گفتن رسم نداریم. همه چی هم اسون گرفتم گفتم بهش فشار نیاد ولی این یکیو خانوادم اصلا قبول نمیکنن

۲۶ سالمه همش میگم نکنه نتونم دیگه ازدواج کنم. پسر خوبیه فقط اینکه خیلی زور میگه و هرچی ما گفتیم گفتن ...

من ۳۲سالم بود ازدواج کردم چون کارمندی و وضعتون خوبه بهترینا میاد سراغت اگرم نیومد بدون تو خوشبخت ترینی ما کردیم چیشد تو فلاکتیم

۲۶ سالمه همش میگم نکنه نتونم دیگه ازدواج کنم. پسر خوبیه فقط اینکه خیلی زور میگه و هرچی ما گفتیم گفتن ...

ب نظر من نکن این کارو اشتباهه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

مگه خونه بابات چشه که میخوای خودتو بدبخت کنی؟چند سالته؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.