2777
2789
عنوان

اینطوری ازدواج کنی انگار خودمو فروختم

| مشاهده متن کامل بحث + 8383 بازدید | 270 پست

اگر اجازه تحصیل و کار بهت میده قبول کن

و اینکه اختلاف سنی سپند امیرسلیمانی با مونا هم ۱۳ ساله ولی خوب باهم سازگارند

ازدواج یعنی به تفاهم رسیدند ربطی به سن نداره خیلیا هم میبینی دو سال فرقشونه با هم نمی‌سازند

باید برید بیاین تا همو بشناسید

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

۱۳سال اختلاف سنی خیلی زیاد نیستا.بنطرم ببین اخلاقش چطوری اگه خوبه بله بگو

یه صحبت کوتاهی باهاش داشتم ٤تا زبان مسلطه ، و اکثرا ماهی دوبار خارجه ، یعنی واقعا صد لول از خانواده ی من بالاتره و حتی از از تحصیلات منم بالاتره 

اما از این اختلافه میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیستون پنج سال برای یک خانم کم نیست.....به نظرم خوبه اختلاف سنیتون.

منو همسرم ده سال اختلاف سنی داریم ولی خیلی جاها اون عاقلانه تر عمل کرده . وگاهی من راهنماییش میکنم و درکل اختلاف سنی ده سال نرمال و خوبه

حالا مثلا بری با ی پسر ۲۵ساله ک دوزار ته جیبش نی برا هرچیزی حسرت ب دل بمونی درگیر قسط و کرایه و....بشی خیلی خوبه؟ دیگ خودت نفروختی ب پول؟ ول کن این شعارهای مسخره رو....پول رکن اصلی زندکیه و اخلاق همین

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بیشتر ازپول و اختلاف سنی اخلاق مهمه و اینکه با شرایطی که شما داری باید بین بهتر و بدتر انتخاب کنی ایا خواستگار بهتر واست میاد که از جایی که هستی راحت بشی شرایط خودت را ببین و بعد تصمیم بگیر

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بنظرتون با حقوق حداقل ١٢میلیون چقد میتونم پیشرفت کنم؟ حقوقش ماهی یه میلیارد به بالاس ~البته درامدش🙂

ببین حداقل هات از زندگی چیه خودت میتونی بهش برسی 

جای پیشرفت داری 

من نمیگم حتما با آقا ازدواج کن ولی یه شانس بده رفت و آمد کن سبک زندگی که قرار باهات داشته باشه 

و توقعاتش و همه رو بپرس 

سبک سنگین کن تصمیمم بگیر 

اگه میزاره درسم بخونی سرکار بری بیزینش خودت بزنی درکنارش پیشرفت کنی خب خوبه

ولی زن حوون بخواد براش بچه بیاره همه اش باهاش خوش بگذرونه و خانم‌خونه باشه باید قبول کنی خیلی چیزارپ از دست میدی 

مرد پولداری که ۳۸سالشه و هنوز زن نگرفته زیاد گنده کاری کرده حدااقل مواظب زیگیل پیگیر باش

نمیدونم رابطه داشته یا نه

ولی مذهبیه و اهل نمازه 

البته اینو بگم من کلا در حد دو جلسه دیدمش 

اولین بارم منو تو محل کارم دید 

تفاهم و ازدواج ربطی به سن نداره....البته ازدواج پیرمرد با جوون  ناجوره. ... ولی اختلاف سنی شما خوبه....چه بسا این موفقیت و پیشرفت چه از نظر مالی چه اجتماعی به دردتون بخوره و شما هم در کنار اون مرد پیشرفت چشمگیری داشته باشد

چرت حرف مفت میزنین خواستگار چجوری یهو علاقه پیدا کردن بهمبعدم‌تفاوت دونسله ممکنه درادامه حوصله همو ن ...

از ادبیات و لحنت مشخصه درحدی نیستی که برات توضیح بدم،شما برو رو تربیت خودت کارکن فعلا 

بیشتر ازپول و اختلاف سنی اخلاق مهمه و اینکه با شرایطی که شما داری باید بین بهتر و بدتر انتخاب کنی ای ...

لول خواستگارایی که برام اومده تا قبل از این لول بالا یه دکتر بود که رد کردم ولی ایشون لول تحصیلات و مالیش بالاتره

آخه ۱۳ سال خیلی غیر نا معقول نیست که خودت رو فروخته باشی 

مرد پولدارم دیر پیر میشه

منو شوهرم هم سن هستیم شوهرم به خاطر سختی های زندگی اونقدر پیر شده که هر کی مارو می بینه فکر می‌کنه دو دهه اختلاف داریم

ربطی به سن ندارن واقعا...زن و شوهری هم سن و ناسازگار کم نیستن...

فقط ما یاد گرفتیم تا به مشکلی بر می‌خورن اینجور زوج‌ها اولین حرف اینه که به خاطر اختلاف سنی زیادشون هست..ولی کاملا غلطه