2777
2789
عنوان

اینطوری ازدواج کنی انگار خودمو فروختم

| مشاهده متن کامل بحث + 8383 بازدید | 270 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ادبیات و لحنت مشخصه درحدی نیستی که برات توضیح بدم،شما برو رو تربیت خودت کارکن فعلا

باامثال شمادفرصت طلب ها بیشتر از این نمیشه حرف زد 

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببین حداقل هات از زندگی چیه خودت میتونی بهش برسی جای پیشرفت داری من نمیگم حتما با آقا ازدواج کن ولی ...

شاید خنده دار باشه ولی من از زندگی یه خونه ٦٠ متری به نام خودم میخوام و یه ماشین ٢٠٧ ، نهایتا چند دست لباسی که سالیانه میخرم و حتی سفر داخلیم سالی یبار نمیرم

تا الان کیش نرفتم شمال ٨سال پیش رفتم یزد نرفتم و.....

برعکس بقیه میگم 

حواست به کنترلگر بودن آقا باشه

دهه ۶۰ و شما که آخر دهه ۷۰ هستی خیلی فرق دارید

صرفا پولدار بودنش مهم نیست

اینکه کیفیت استفاده ی *** شخصی *** شما از درآمد خیلی بالای آقا چقدر و چطور باشه، خیلی مهمه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سیزده سال زیاد نیسالان دیگه همه چی پوله

اومدی و طرف ب ی بحران خورد فقیر شد بعد چی

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

به این فکر کن ده سال دیگه اون یه پیرمرد ۵۰ ساله ست و تو هنوز سی سالته و باید قید خیلی چیزایی که تو شوق و هیجانش داری ولی اون نداره بزنی و توی سی سالگی مثل ۵۰ ساله ها زندگی کنی

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

مرد پولداری که ۳۸سالشه و هنوز زن نگرفته زیاد گنده کاری کرده حدااقل مواظب زیگیل پیگیر باش

دو تا برادر دارم بزرگ‌تر از این

تا حالا با زنی رابطه نداشتن...چرا فکر میکنید هر پسری سنش بالا بره لزوما زگیل هدیه میده به طرف

در ضمن تو شهر کوچیکیم و می‌دونم تا حالا روابط اینجوری نداشتن...

مهم این که خوب باشه ۱۳ سال هم زیاد نیست

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اومدی و طرف ب ی بحران خورد فقیر شد بعد چی

کم پیش میاد

الان پول نداشته باشی بدبختی

ببین ذهن ما چقد منفی بین شده ک طرف الان پولداره ب اون فکر نمیکنیم ب این فکر میکنیم ک اگه بعدا فقیر شد چی..‌

بعدشم واقعا ۱۳ سال زیاد نیس الانم اونطور نیس ک‌چش بسته طرفو بفرستن سر سفره عقد

بلخره باهم معاشرت میکنن پیش مشاور میرن ببینن چجوریاس..