2777
2789
عنوان

تصورم ازخانواده شوهر

444 بازدید | 27 پست

زمان مجردی ام ، تصورم ازخانواده شوهر، آدمهایی بود که میشه بامحبت کاری کرد اونها هم مهربون باشند بامحبت باشند تودلم می گفتم مگه میشه بدون اینکه بدی به کسی کنی کسی باهات بد باشه

ازطرفی خودم خواهر شوهر هستم و خیلی هم با زن داداشم رابطه خوبی دارم و اتفاقا اگه مشکلی پیش بیاد همه مون طرف زن داداش مون هستیم و برادرم رو نصیحت می کنیم، ....

اما الان درواقعیت 

اصلا باخواهر شوهرهام هیچ بحث وجدلی ندارم تلفن میزنند مثلا عید رو تبریک بگن غیرممکنه یه طعنه ای کنایه ای تیکه ای نیندازند

مادرشون میخواد یه هدیه ای چیزی به من بدهد، اونها نمیزارند

جلوی چشم خودم به همسرم میگن وقتی رفتی سرکار، بهت تلفن میزنیم باهات حرف می‌زنیم!!!

اینها حالا خواهر شوهر هستن

جالبه که دختر خواهر شوهر هم برات قیافه بگیره 

یعنی مهربون بودن ، خوب بودن، آنقدر سخته؟؟؟!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابنکه میخوان تنها با داداششون حرف بزنن هیچ ابرادی نداره 

اگر پشت شما غیبت نکنن مسائل خانوادگیشون به شما ارتباط نداره 

بقیشم مهم نیست شما بیشتر قیافه بگیر انقدر حرص برا کسایی که هم خونت نیستن نخور 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

همه اینجوری نیستن خیلیا هم مهربونن واقعا مخصوصا تک فرزندا

تک فرزندا دیگه😂

نه ماهایی که مادرشوهرامون سالی یه بار میزاییدن

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

یه سریا عقده‌ای ان عزیزم 

من خودم مث تو فکر میکردم ولی الان سه ماهه بخاطر یه دلیل احمقانه دعوا انداختن گند زدن به روابط 

حالا افتادن به غلط کردن و شوهرم کوتاه نمیاد

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

واسه منم اینجوری بودن موقع اهدافشون مهربون میشن وهی میگن ماخوبیم بخدا ماکاری باهاتون نداریم ولی ده سال جگرمنوبدسوزوندن بااین وجود بازم بعدده سال محبت میکنم وکارشون گیرمون میوفته به شوهرم میگم کمک کنه 

گاهی انسانم آرزوست

مهم نیست عزیزم ، مگه ادم شوهرا هم جزو. فامیل ودوست حساب میشن ک حس خوب و بد بخوان القا کنن ...سعی کن ادمها تو زندگیت هیچ نقشی نداشته باشن و جدی نگیریشون تا ب ارامش واقعی برسی ....

همه اینجوری نیستن خیلیا هم مهربونن واقعا مخصوصا تک فرزندا

نه من سوالم اینه مگه میشه بدون اینکه به کسی بدی کنی بهت بدی کنند دشمنی کنند

تازه الان هم که اینکارها رو می کنند من نه جوابشون رو میدم نه تلافی میکنم، فقط فاصله ایجاد میکنم حداقل شوهرم وارد این بازی باخت باخت نشه 

همه مجردن ازین تفکرات دارن بعد میبینی اصلا دنیا طبق تصورات ما نیست و پر از آدماییه که دنبال دردسر و شر و دعوان و تو هرگز دلیل اینکه ازت نفرت دارن رو متوجه نمیشی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نه من سوالم اینه مگه میشه بدون اینکه به کسی بدی کنی بهت بدی کنند دشمنی کنندتازه الان هم که اینکارها ...

به نظرم کارت درسته بدون ایجاد سو تفاهم فاصله ایجاد کردن. در کل حق داری بدون بدی کردن بدی دیدن بده.