2777
2789
عنوان

میخوام بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 52 پست
خیابان کوشش شاید بوده.به حرم نزدیکه دیگه اگراسم خیابون بگی قشنگ بهت میگم درچه سطحیه.باغ نادری چهاررا ...

خونه ای باشه ک تر و تمیز باشه خوبه تا قیمت یک و خورده ای هم گفتن پیدا میشه 🥲اک خیابان امام رضا بود خیلی بهتر بود

خونه ای باشه ک تر و تمیز باشه خوبه تا قیمت یک و خورده ای هم گفتن پیدا میشه 🥲اک خیابان امام رضا بود ...

اره همه قیمتی مشهد خونه پیدا میشه.تودیوار قیمتوبزن برات همه رو باعکس میاره.ولی از نظر منطقه ای مشهد خیلی متفاوته این طرف خیابون با اونطرف دریک بلوار سطح خانواده ها فرق میکنه.با اون قیمت شما اگرسمت کریمی .ابوطالب عبدالمطلب.‌پیدابشه منطقه های خوبیه نسبتا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دو تومن و سه تومن کجا گیرم میاد میخوام خیلی نزدیک باشه ک پیاده برم حرم🥲

اگرسندداربخوای سمت مطهری شمالی.قولنامه ای .قرنی .طلاب 

حتما دیوارسرچ بزن.اگربچه داری میخوادبره مدرسه مطهری عبدالمطلب کریمی .منطقه بهتری هست

پس عذاب هم میدادیااااا الان منمدلم کشیده😂کی جواب گوعه؟

سوپر مارکت دم کوچتون جواب گو وای یادش بخیر یک زمانی انقدر خوراکی میگرفتم سوپری محل عاشقم شده بود 😂😂😂