2777
2789
عنوان

خیلی محتاج دعام دارم دیوونه میشم تورو خدا دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 94 پست
تو رو خدا برام دعا کن آنقدر دستام درد می‌کنه حتی دارم با زور تایپ میکنم برای دلشکسته دعا کن .خدا کمک ...

انشالله همه چی درست میشه یکم اروم باش بدنتو شل کن به چیزای منفی هم فکر نکن

یکم به خودت رحم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله همه چی درست میشه یکم اروم باش بدنتو شل کن به چیزای منفی هم فکر نکنیکم به خودت رحم کن

کاش دست خودم بود 

شوهرم دیوونه شده از دستم 

حالم خیلی بده خیلی 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

برام دعا کن خیلی حالم بده خیلی

درست میشه عزیزم نگران نباش

مامانم افسردگی شدید گرفت در حدی ک جرات نمیکردیم تو خونه تنهاش بزاریم ، دارو گرفت یه ماه بعدش نرمال شد ،،دو سه سال دارو خورد ،تا درمان شد الانم عروس داره ، دوماد داره

بچه هاشم هر سه تا مهندس شدن😉

عزیز دلم منم ده سال قبل مسکل تورو داشتم افسردگیم به حدی رسیده بود که حموم هم میترسیدم برم هر روز بیمارستان میرفتم بخش اورژانس بهم ارام بخش بزنن دچار حملات پنیک میشدم از ترس پوستو استخون شده بودم انگار راه گلوم بسته شده بود به زور قرص میخوابیدم مدام کابوس چقدر احساس خفگی میکردم مدام بدنم میلرزید یه پسر کوچلو هم داشتم میفهمت من یتیم بودم کسیو نداشتم توی شهر غریب شوهر اشغالم باعث این حال بدم بود بعد از دو سال درگیری با این مشکلات اعصاب طلاق گرفتم و رفتم سره کار یکم بهتر شدم ولی چون پسرمو ازم گرفته بودن و ازم دور بود هنوز افسردگی کمی باهام بود ولی با دعا و انرژیه مثبت به خودم و توکل به خدا خیلی بهتر شدم و قوی شدم ولی متاسفانه الان چند سالیه دوباره ازدواج کردم و این شوهرم هم اختلال شخصیت حاد داره و یه روانیه به تمام معناست و الان یک ساله افسردگیم برگشته تا حد زیادی اینا رو گفتم که بگم دلیل این حال بدت یه موضوعی هست که داره اذیتت میکنه باید اونو حلش کنی بیشتر مواقع موضوع رفتار بد همسر و اختلافات خانوادگی هست  

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

حال من به حدی بد بود که خدا میدونه با دارو خیلی بهتر شدم مطمئن باش خوب میشی

من وسواس فکری شدید دارم خیلی 

یه خواب خیلی بد دیدم خیلی بد .

از خواب داره دیوونم می‌کنه .

همش میگم خدایا یه نشونه برام بفرست من یادم بره .خدایا یا امام رضابه دادم برس .

عزیز دلم منم ده سال قبل مسکل تورو داشتم افسردگیم به حدی رسیده بود که حموم هم میترسیدم برم هر روز بیم ...

منم کسی وندارم نه خواهری نه کسی .

فقط شوهرم هست که دارم اونم دیوونه میکنم 

من به خواب خیلی بد دیدم خیلی بد این باعث این خالم شده 

خیلی حالم بده از همه چیز میترسم از اطرافم از همه چیز .همش به خدا میگم خدایا یه نشونه برام بفرست من این خواب رو یادم بره دارم دیوونه میشم .کمکم کن 

خدایا به دادم برس 

کاش دست خودم بود همه بهم میخندن همه میگن چته 

حتی از شدت درد به زور تایپ میکنم 

من وسواس فکری شدید دارم خیلی یه خواب خیلی بد دیدم خیلی بد .از خواب داره دیوونم می‌کنه .همش میگم خدای ...

من وسواس فکری شدید دارم انقدر مقاومت کردم و دکتر نرفتم تا پانیک گرفتم بعدش دیگه دکتر رفتم دارو گرفتم همش با خودم میگم ای کاش قبل از اینکه تبدیل به پانیک بشه دکتر رفته بودم

درست میشه عزیزم نگران نباشمامانم افسردگی شدید گرفت در حدی ک جرات نمیکردیم تو خونه تنهاش بزاریم ، دار ...

آنقدر حالم بده که میترسم دارو‌ جواب نده 

من وسواس فکری شدید دارم خیلی یه خواب خیلی بد دیدم خیلی بد .از خواب داره دیوونم می‌کنه .همش میگم خدای ...

اون نشونه ای که دنبالش بودی منم کسی که همه ی این بحران ها رو تجربه کرده و راه حلش رو میدونه با اطمینان بهت میگم خوب میشی یه مدت دارو آرام بخش و اینا که دکتر مغز و اعصاب میده بخور تا بدنت آروم تر بشه بعد روی افکارت کار کن تنها چیزی که نجاتت میده باور کن مغز و فکر خودته هیچکس نمیتونه نجاتت بده باید هر روز شکر گذاری کنی بنویس توی یه دفتر و تکرار کن به خدا امید ببند من الان خوابم میاد درخواست دوستی بده فردا باهات بیشتر صحبت میکنم قول میدم خوب میشی من کاملا حال الانتو میفهمم 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

من وسواس فکری شدید دارم انقدر مقاومت کردم و دکتر نرفتم تا پانیک گرفتم بعدش دیگه دکتر رفتم دارو گرفتم ...

منم از دو سال پیش وقتی درد معده م شروع شد افسردگیمم باهاش شروع شد 

وقتی دکترا گفتن چیزیت نیست کم‌کم بهتر شدم تا جریان دخترم شروع شد باز حالم بده شد دخترمم خوب شد .

این خواب حالمو بد کردم .منم الان روزی چند بار پانیک میشم 

خیلی حالم بده .

همش میگم خدایا فقط تو میتونی کمکم کنی بچه هام گناه دارن 

دارم دیوونشون میکنم 

خدایا یه نشونه برام بفرست یادم بره این خواب رو .

به نظرت دارو‌بهترم‌ 

می‌کنه 

میترسم دیوونه بشم خیلی حالم بده 

اون نشونه ای که دنبالش بودی منم کسی که همه ی این بحران ها رو تجربه کرده و راه حلش رو میدونه با اطمین ...

برام دعا کن 

خیلی ترسیدم 

میترسم به تیمارستان بکشم 

بچه هام با غم نگام میکنن 

روزی چند بار پانیک میشم 

منم از دو سال پیش وقتی درد معده م شروع شد افسردگیمم باهاش شروع شد وقتی دکترا گفتن چیزیت نیست کم‌کم ب ...

من به قدری حالم بد بود که میترسیدم دیوونه بشم دکتر رفتم داروهامو شروع کردم انگار آب روی آتیش بود اصلا نگران نباش مطمئن باش خوب میشی