2777
2789
عنوان

این جاری رو چیکار میشه کرد

645 بازدید | 33 پست

خانم ها یه جاری دارم خیلی بامن حس رقابت داره هرچی نیخرم مبخره هرکاری میکنم میکنه

من تازه عروسم و شوهرم بچه اخره یجورایی دوتاخواهرشوهرم مادرشوهرم لوسش کردن بامنم عین پسرشون رفتار میکنن این جاری خیلی کرم میریزه که تو چشم باشه و منو بزاره حاشیه

اما خب باید باخودش بگه این تازه عروسه و طبیعیه یه کم توجه بیشتر میکنن اما نمیدونم چشه

شوهرم خیلی خوبه باهاشون احترامشو نگه میدارع اما این کرم میریزع

من پدرومادرم جداشدن یعنی بچه طلاقم و چندین بار تو جمع تیکه انداخته بهم بدون اینک همسرم متوجه این تیکه بشه و چیزی بگه

خیلی حالم بده💔

Medical

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر اصلیه اختلاف بین جاری ها همون مادر شوهر ها هستن نمی دونم چه لذتی می‌برن از فرق گذاشتن 

نمی خوام رفتار جارتو توجیه کنم صد در صد کارش اشتباهه ولی خب اونم بخاطر فرق گذاشتن ناراحته

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
من اصلا اهل شیرین کاری نیستم شاید شمااهل این خاله زنک بازیایی

مشکلت اینه زودی جبهه میگیری طرف ی نظر داده شما زود از کوره در نرو ی جواب دندون شکن بدی با صبر با مسائل روبرو شو چه اینجا و چه هر جای دیگه....

الان شرایط سختی داری از طرفی خانواده خودت

مشکلات شخصی 

علاوه بر اون حالا باید رفتارهای جاری هم تحمل کنی

ولی بنظرم مراقبت از جسم و روانت مهم تره تا درگیر شدن با ادمی مثل اون

چون اگر بخوای مستقیم اعتراض کنی نقطه ضعف میدی دستش.. و بیشتر رنجت میده.. میفهمه ازکجا ضربه بزنه

چاره ای جز اینکه نادیده بگیری  یه مدت 

و توجهت بزاری روی مسائل دیگ 

حرف های دیگران بازتابی از خودشان است نه ارزشمندی تو🍭💎🤍

برداشتتون اشتباه بوده

شما سعی کن فقط در حد سلام خداحافظ باایشون باشی حتی اگر جایی بودی فقط خودش بود بهش بی توجهی کن حرف نزن باهاش و برو جایی که اون نیست تا اینطور متوجه بشه رفتارش نادرسته و شماناراحت شدی 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده