2777
2789
عنوان

این جاری رو چیکار میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 33 پست
خودتو درگیر خاله زنک بازی نکن به جا و محترمانه جواب بده فقط و فکر نکن بهش

من اصلا توجهی ندارم فقط دورمیشم ازشون ب هرنحوی 

و همسرم دوس نداره خیلی دوری کنم از جومادروخواهراش 

نمیدونم 

Medical

مقصر اصلیه اختلاف بین جاری ها همون مادر شوهر ها هستن نمی دونم چه لذتی می‌برن از فرق گذاشتن نمی خوام ...

بله درسته اینم حرفیه ولی تلاش برای کوبیدن شخصی اصلا قشنگ نیست 

من برام مهم نیست راستش قراره باهمسرم بریم سرخونه ی خودمون ک فک کنم سالی یکی دوبار بتونم مادرشوهرمو ببینم

Medical

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر تو بیکار هستی که بهش فکر میکنی...بر آرامش خودت هم که شده اصلا بهش فکر نکن

اصلا تو جمعی ک هستم بروز نمیدم توخلوت خودم ی کم بهم میریزم ک خداروشکر وجود همسرم باعث میشه فراموش کنم🙂

Medical

الان شرایط سختی داری از طرفی خانواده خودتمشکلات شخصی علاوه بر اون حالا باید رفتارهای جاری هم تحمل کن ...

اره دقیقا عزیزم 

من اصلا نمیخوام متوجه شه از کجا میتونه منو حرصی کنه یاناراحت

و خیلی احترامشو نگه میدارم

درکل شخصیت ام ک قرارنیست مثل اون باشه

گاهی وقتا توخلوت یاسکوت صبح ک مرور میکنم دلم میگیره اما وجودهمسرم دلگرمی میشه و فراموش میکنم 

و بعدها ب مرور رابطمو کمرنگ میکنم 

Medical

شما سعی کن فقط در حد سلام خداحافظ باایشون باشی حتی اگر جایی بودی فقط خودش بود بهش بی توجهی کن حرف نز ...

همین کارو میکنم عزیزم 

ولی اصلا نمیخوام متوجه ناراحت شدنم شه چون بنظرم ارزش نداره و مادرم میگ محلش ندی بلاخره خسته میشه 

Medical

نظر نبود و توهین بود عزیز

فکر کن چرا باید بهت توهین کنه؟ طرف نظرش رو گفته ولیکن به مذاق شما خوش نیومده شما با اخلاق خوشت نظرش رو تغییر بده نه با عصبانیت.... تو زندگی هم همینه صبر و اخلاق خوب بقیه رو جذب میکنه نه دفاع کوبنده از خودت....

اره دقیقا عزیزم من اصلا نمیخوام متوجه شه از کجا میتونه منو حرصی کنه یاناراحتو خیلی احترامشو نگه میدا ...

متوجهم عزیزم چقدر سخته برات متاسفانه اکثر ما خانوم ها این درگیری حسادت رقابت ها رو داریم مخصوصا با خانواده همسر.. ـمن طبق تجربه خودم بخوام بهت بگم سعی کردم همون خلوت خودمم هم انرژی روانم حفظ کنم و نزارم بیهوده هدر بره

وقتی به اون آدم فکر میکنی به رفتارهای اشتباهش باعث میشه قسمتی از انرژیت گرفته بشه.. 

میدونی ما نمیتونیم و مسئولیت تغییر ادم هارو نداریم 

فقد میتونیم از خودمون بهتر مراقبت کنیم تا اون بعد روحی روانی ما قوی تر بشه بهتر بتونیم با این مسائل کنار بیایم و نادیدع بگیریم

بی توجهی و واکنش نشون ندادن به این آدم ها و اینکه نمیتونه عکس العمل شما رو بفهمه به مرور خستش میکنه

چه خوب که همسرت کنارت هست خداروشکر 

موفقیت نتیجه استمرار هست🩵🦋پشتکار دائمی است که تورا به خواسته هات می رساند نه تلاش های یکی دو روزه و بعد تنبلی😀😒😒

فکر کن چرا باید بهت توهین کنه؟ طرف نظرش رو گفته ولیکن به مذاق شما خوش نیومده شما با اخلاق خوشت نظرش ...

بنظر منم توهین مستقیم بود

و استاتر حق داره دلخور بشه..  

موفقیت نتیجه استمرار هست🩵🦋پشتکار دائمی است که تورا به خواسته هات می رساند نه تلاش های یکی دو روزه و بعد تنبلی😀😒😒

اسی راه نداشت از در محبت بهش نشون بدی قصد جنگ نداری و باهاش در صلحی؟ 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس