2777
2789
عنوان

من نباید از این اشغال خرید میکردم

712 بازدید | 34 پست

چرا فکر کرد من دزدم؟؟

از حرصش نباید میخریدم

صبحی قبل این که برم سرکار با دخترم رفتم یه ست چمدون بخرم یه لباس دم دستی ارزون پوشیدم چون حوصله نداشتم و دلم نمیخواست ثیپ بزنم (چون یه خانم تنهام بیشتر ترجیحم رو اینه زیاد چیتان پیتان نکنم برای یه خیابون رفتن ساده  بیشتربرای امنیت خودم )مغازش افتضاح شلوغ بودو برزرگ هرکسی کار خودش رو پیش میبرد منم داشتم چمدون انتخاب میکردم یهو یه خانم پیر که احیانا مادر مغازه دار بود دست دخترم رو گرفت گفت بزار پیش من باشه خستس اعتماد نکردم گفتم ن پیش من راحته اما چون صندلی داشت خود دخترم تصمیم گرفت پیشش بشینه منم از دور هواسم بهشون بود داشتم چمدون انتخاب میکردم و خودمو تو اینه نگا میکردم یهو پیرزنه با خنده زشت گفت کجا میری پولش رو حساب نکردی

گفتم هنوز خریدم تموم نشده نترس حساب میکنم

چن دقیقه بعد چمدونا انتخابیم رو برداشتم که برم صندوق حساب کنم رفتم دنبال دخترم یهو پیرزنه دست دخترم رو گرفت اول برو حساب کن بعد بچه رو ببر گفتم تا در خروجی میرم همونجا هم حساب میکنم بچمم میبرم😐ب زور و با نگا زشت دست بچم رو ول کرد

چن قدم اون ور تر بلند گفتم ندید پدید انگار دزد گرفته

من چرا انقدر مظلوم و سادم نباید خرید میکردم ۲۱ میلیون ست چمدون امریکایی خریدم به من مستقیم گزفت دزد چون لباسم زیاد شیک نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به لباست فک نکنم ربطی داشته باشه

زنه پیر بود عقل مقل درست حسابی نداشت

اگه ناراحت شدی باید به فروشنده میگفتی که این پیرزنه رو جمع و جورش کنه با کاراش بی احترامی نکنه به مشتریا

اگرم تو دلت مونده یه روز برو مغازه به صاحبش بگو 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

لباس شیک باید لباس ساده باشه که امام زمان پسند باشه مگه کتاب کیمیای محبت رو نخوندین که امام زمان تو مغازه قفل فروشی پیرمردی بود و دانشمند خارجی میاد چله ها برمی‌داره برای دیدنش تا بلخره میاد ایران و تو مغازه قفل فروش میبینمش

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

پیرزنه چ اسراری داشت اول حساب کن بعد بیا بچه رو ببر ؟؟؟ فکر کرده بود میخوام وسیله ای رو بدزدم که بچه ...

عزیزم پیرزنها برخی شون خیلی حس ترس و اینا هست تو وجودشون 

بخودت نگیر 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋