2777
2789
عنوان

به نظرتون این حجم وابستگی طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 41 پست
میانگین درصدام شصت و دو شدهاما فکر کنم امسال سوالا اسون بودن و نمیشه مقایسه کرد با سال های قبلشما چط ...

من میانگین درصد نگرفتم

اکثرا بین ۶۰ تا ۷۰ بودن

پروتزم پایینتر بود.

پریو و اندو بالاتر

ولی به قول شما اسون بود نمیشه مقایسه کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب زدین، افرین چه مدت خوندین؟

پروتزم خیلی خیلی پایینه 

رتبمو میکشه پایین

من از ابان پارسال کم و بیش

امیدوارم مجاز شم

من اندو میخواستم ولی الان رادیو میخوام ولی هر رشته ایی به جز بیماری ها و پاتو بیارم قطعا میرمم

کودکان دوس دارم اگه رتبه ام برسهمن پروتز رو چهل زدم شما در کل درصدهاتون خیلی خوب بودهچون پروتز سخت ب ...

من سی و خورده ایی زدم🥲

امیدوارم بیارم

من دستم برای انتخاب رشته باز نیست اصلا

پروتزم خیلی خیلی پایینه رتبمو میکشه پایینمن از ابان پارسال کم و بیشامیدوارم مجاز شممن اندو میخواستم ...

موفق باشی عزیزم از ته دلم میخوام به هدفت برسی شاید ازون حس های بد کمی رها بشی❤️

میگم رادیو راست فقط سهمیه دارا قبول میشن یانه؟منم دلم رادیو میخواد اخه دندونپزشکی خ فعالیت فیزیکی داره🤦‍♀️بعد همشم باید بری مطب وگرنه درامد نداری اما رادیو بنظرم خ خوب سختیش کمتر

البته من آزمون ندادم میخواستم نظرت رو بپرسم اگه شانس قبولی هس بهش فکر کنم