2777
2789
عنوان

به نظرتون این حجم وابستگی طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 41 پست
موفق باشی عزیزم از ته دلم میخوام به هدفت برسی شاید ازون حس های بد کمی رها بشی❤️میگم رادیو راست فقط س ...

امیدوارم🥺

کاش بیشتر میخوندم ازمون راحت بود اشتباه کردم گذاشتم برای سال بعد الان دیگه اصلا حوصله برای سال بعد ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی عزیزم از ته دلم میخوام به هدفت برسی شاید ازون حس های بد کمی رها بشی❤️میگم رادیو راست فقط س ...

نه قبول میشن دانشگاه های تهران سهمیه ایی هام اکثرا بقیه دانشگاه ها رادیو خیلی طرفدار نداره

منم دقیقا به همین دلیل

دیگه کشش کار فیزیکی ندارم

امیدوارم🥺کاش بیشتر میخوندم ازمون راحت بود اشتباه کردم گذاشتم برای سال بعد الان دیگه اصلا حوصله برای ...

غصه نخور عزیزم بنظر من ک شاهکارم کردی

با این همه مشکلات و دردسر و جابه جاییو .... درصدایی ک میگی فوق العاده اس واقعا تحسینت میکنم ایشالا ک قبول بشی ❤️

اما خدایی نکرده یه درصد نشدی برعکس با انگیزه بخون تو نخونده انقدر خوب نتیجه گرفتی اگه میخوندی رتبه برتر میوردی

نمونه یه دختر قوی و تلاشگر و باهوش و جذابی🤩

امیدوارم🥺کاش بیشتر میخوندم ازمون راحت بود اشتباه کردم گذاشتم برای سال بعد الان دیگه اصلا حوصله برای ...

خودت رو سرزنش نکن تو اگه شرایط اوکی بود قطعا ظرفیتش رو داشتی بیشتر بخونی

اما زندگی نمی ایسته ک تو بخوای بدون دغدغه درس بخونی همه این مشکلات غیرقابل پیش بینی و ناگزیر باهش روبرو میشی

من خودمم نتونستم سال کنکور تجربیم زیاد بخونم اما خودمو سرزنش نمیکنم چون بیشتر ازون با اون شرایط نمیشد

من بهت افتخار میکنم با وجود سختی ها انقدررر خوب نتیجه گرفتی

غصه نخور عزیزم بنظر من ک شاهکارم کردیبا این همه مشکلات و دردسر و جابه جاییو .... درصدایی ک میگی فوق ...

خیلی خیلی لطف و محبت داری عزیزم🥰😍❤️ قربونت بشم عزیزم. انشالله شماهم به چیزهایی که دلتون میخواد برسین

🥲مرسی عزیزمکی به نظرت حدودی نتایج میاد میگن ابان من میمیرم تا اون موقع

نمیدونم

منم نگرانم

درصدهای شما خیلی خوبه، حتما قبول میشید

کارنامه های سال های قبل رو ببینید خیالتون راحت میشه

جز زبان حرفی از اسونی غیر عادی درس های دیگه نیس