2777
2789
عنوان

به نظرتون این حجم وابستگی طبیعیه

734 بازدید | 41 پست

شوهرم تهرانه خودم شهرستانم الان سه هفته‌ست دوریم، امروز از ساعت پنج عصر تا هشت شب ویدیوکال حرف زدیم اصلا نفهمیدم زمان چطور گذشت. بعدشم باز شب زنگ زد حرف زدیم. خیلی دلم براش تنگ میشه نمیدونم چطور کنار بیام خیلی از این وابستگی میترسم

ضعیفم گرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده  منم این شکلی شدم و هی با گذشت زمان بدتر میشم با اینکه قبلا اصن نسبت به هیچکس وابستگی نداشتم  واقعا آدم و ضعیف میکنه نمیزاره آدم تو رابطه همیشه با سیاست عمل کنه  

ولی حالا خوبیش اینه خداروشکر شوهرتم با توجه به حرفات وابستگی داره و دوطرفس

خیلی بده منم این شکلی شدم و هی با گذشت زمان بدتر میشم با اینکه قبلا اصن نسبت به هیچکس وابستگی نداشت ...

من خیلی میترسم همش کابوس میبینم اگه یه روز نباشه اکر خیانت کنه اگر به هر دلیلی نخواد دیگه با من زندگی کنه من میمیرم اصلی ترین دلیل زندگیمه، من برای هرکی تعریف میکنم میگه چقدر رمانتیک ولی رمانتیک نیست اصلا، دیروز رفتم ادویه گرفتم به این فکر میکردم وقتی شوهرم میاد فلان غذا رو درست میکنم ازش استفاده کنم میرم ظرف میخرم به این هدف برای شوهرم غذا درست کنم تو همه چی پشت هرکاریم دلیلش اونه

من خیلی میترسم همش کابوس میبینم اگه یه روز نباشه اکر خیانت کنه اگر به هر دلیلی نخواد دیگه با من زندگ ...

میدونم دقیقا چی میگی واقعا خیلی وابستگی بده

من که خودم هنوز وارد زندگی مشترک نشدم ولی تو اطرافم نگاه ک میکنم میبینم مثلا زنی که خیلی عاشقه شوهرشه و وابستس تو زندگی فداکاری زیاد داره ولی زنایی که عشق و علاقه خاصی ندارن تو زندگی  اولویت خودشونن....   در هر صورت بنظر من امکان ندارع عاشق کسی باشی و وابستش نشی فقط نباید بزاری اون وابستگی افراطی بشه

الانم به خودت حق بده   چون الان تو یه شهر غریب هستی و تا جایی که من میدونم بیشتر انرژی و دوپامین مغزتو و از شوهر داری میگیری  شوهرتم محبتش بهت زیاده  و خب این موقعیت باعث شده خیلی وابسته بشی  به طور مثال اگه شوهرت آدم خوبی نبود این ورژنی که تو پسندیدی نبود مطمئن باش انقدر وابستش نبودی ( اگه یه درصد یه روزی خدایی نکرده اتفاقی تو زندگیتون بیوفته و عوض بشه اون آدمی که تو الان وابستشی عوض میشه اون وابستگی ام از بین میره)

من خودم هرچقدر وابسته میشم اصن نشون به نامزدم نمیدم  

بنظر من محبتت سرجاش ولی نشون نده که وابسته ای به کسی ام نگو که انقدر وابستشی      اگه یه زمانی ام بچه دار بشید مطمئن باش این وابستگی کلی کمتر میشه 

سلام 

عزیزم من در مورد متخصص های سنندج برای ارجاع پرس و جو کردم، ببخشید خیلی تاخیر داشتم، درگیر ازمون رزیدنتی بودم، الان بهت درخواست دوستی دادم، لطفا قبول کن که بفرستم برات