2777
2789
عنوان

شما بودین چیکارمبکردین🥲

220 بازدید | 27 پست

من یکی دوست دارم ولی خب فک نمیکنم دو طرفه باشه و اینم فهمیذه باکسی نیست اینا.

بعد ی خاستگار برام امده میخوام رد کنم . اینم بگم من ی مدت نهاد رهبری دانشگاه فعالیت میکرذم اونجا مسیول نهاد بهم معرفی کرده ی نفر

خودش هم دستش تو کار خیرع هم مشاور هست

بنظرتون درسته به معرفم  بگم حقیقتو؟؟ بعد بنطرتون درسته من ی نفر پیدا کنم غیرمستقیم منو بهش معزفی منه؟؟؟ چون هیچ کدوم اهل دوستی این حرفا نیستیم. یا مثلا ب همین مسئول نهاد بگم اون شاید بتونه کاری کنه. دارم خل مبشم بخدا

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من به تو نصیحت هیچوقت در مورد اینکه کسیو دوست داری به کسی نگو

اخه نمیتونم همش همه رو رد کنم 🥲

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

آره با همین بنده خدا هماهنگ کن ولی به صورت خیلی کلی و خجالت وار بگو

از اساتید دانشگاه مون هس زشت نیس؟؟

از درسا عمومی البته

ولی خب کلیت باهاشون راحتم تقرسبا

به یه دوست نزدیک که باهاش راحتی بگو به معرف بگه معرفی ت کنه . اگر نداری هم دیگه خودت بگو

ن چنین دوستی ندارم🥲

به همین مسئوله بگو تو رو بهش معرفی کنه

از اساتید دانشگاه مون هس زشت نیس؟؟

از درسا عمومی البته

ولی خب کلیت باهاشون راحتم تقریبا

نه چون توی این کار و سنش حتما از شما بیشتر و احتمالا متاهل هم هست به نظرم خوبه که ایشون معرفی کنند

پس میگم فرذا بهشون

اره سنش کم نیس من جا بچش حساب میشم

خب دیگه پس ایشون دیدشون خیلی هم بازبه صورت خیلی کلی بگو

چطور کلی بگم؟؟؟ خب باید بگم یکی رو میخوام ک معلوم نیس منو بخواد یانه

بعد مجبورم همچی بگم😂

چطور کلی بگم؟؟؟ خب باید بگم یکی رو میخوام ک معلوم نیس منو بخواد یانهبعد مجبورم همچی بگم😂

شما برو بگو نظرتون راجع به آقای فلانی چیه

بعد اون دیگه حرف میزنند و می‌فهمه شما می‌خوایش و کارارو درست میکنه