2777
2789
عنوان

شوهرم زورش میاد من برا خانوادم پولی خرج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 47 پست

اون این حرف رو زده کع شما کوتاه بیای.پس شماهم بگو من نمیخوام حسابم با تو مشترک باشه و میتونیم یه کارت مشترک برا مخارج داشته باشیم نه اینکه کل پول من با تو مشترک باشه..شماه هم هرکاری برا خانوادت میکتی نگو بهش.مگه هانوادت برای دکتر شدن تو زحمت نکشیدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه کنین یا مدرن زندگی کنین یا سنتیاگ زن پول خودشه پس مردشم حق داره بگه راضی نیستم از خونه بری بیرو ...

اگه مرد طرفا رو میشوره بچه ها رو مراقبت میکنه کلا تو کار خونه کمک زنشه اره حق داره در غیر اینصورت خیر 

جیش تو این زندگی😒
خانوادش وضعشون خوبه اگه نیاز داشتن مشکلی نداشتم

خب خیلی از کاربرای همینجا ولی مشکل دارن با اینکه شوهر برای خانواده فقیرشم خرج کنه

میگن درامد برای اینده بچه خودمونه نه اینده خانواده

شوهر شماهم تفکرش همینه نمیگم حق باشماست یا ایشون میگم تفکرتون باهم فرق داره تو این زمینه 

خانوادت واقعا نیازمندن؟ خودشون امکان درامد داشتن ندارن؟

شما باید به جای مطرح کردن این موضوع با شوهرتون در مورد اینکه قصد پس انداز و کارهای بزرگ صحبت می کردی.اسن مورد رو با پس انداختن حل می کردین

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
میگه اگه قراره پولتو بدی خانوادت نرو سر کار اصلا

اگه تو بهش میگفتی کمک خانوادت نکن اون قبول میکرد؟حالا فکر کن وضع اوناهم خوب نبود.اینم در نظر بگیر اگه تو پشت هانوادت رو بزاری اون بعدا راحتتر میتونه تو و اونا رو تخریب کنه.این اجازه رو بهش نده.مسلما تو بری سرکار کمک اون هم هستی اون هم سود میکنه.من بودم میگفتم اونا زحمت منو کشیدن اگه من جبران نکنم کی جبران کنه و نرفتن سرکار رو قبول میکنم.مطمین باش اون که اینقدر حریصه عمرا بزاره تو بیکار بمونی.اون برا پولت نقشه داره.حساب مشترک رو عمرا قبول نکن.الان کت تن کسی هست که هیچ وقت اعتماد کامل نمیکنه