2777
2789
عنوان

شوهرم زورش میاد من برا خانوادم پولی خرج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ شوهرت متقابلا همچین کاری بکنی شما راضی ای؟من همین کاربرایی که الان میگن بیخود کرده اگ شوهرشون یه ...

شوهر وظیفع شه خرج زنشو بده زن پول خودشه خواست خرج میکنه واسه خونه نخواست مال خودشه

جیش تو این زندگی😒
بخدا کاری ندارم ولی ما خانوما پشت همیم حالا اگر برعکس بود می‌گفتیم غلط کرده پول حق زن وبچشه🤣

نه من هیچوقت مخالف کمک به پدر مادر نیستم به خصوص اگه وضعشون خوب نباشه و واسه اون بچه زحمت کشیده باشن

ولی وظیفه مرد هست خرج زن و بچشو بده نباید زیاد تو درامد زن دخالت کنه 

اینجا چند وقت پیشا میومدم تو تاپیکا خواهرشوهرا از برادرا گوشی ایفون میخواستن خب حقو به عروس میدادم که چرا برادر باید واسه خواهرش همچین هزینه ای کنه خودش بره کار کنه یا با پول پدرش بخره 

شوهر وظیفع شه خرج زنشو بده زن پول خودشه خواست خرج میکنه واسه خونه نخواست مال خودشه

نگاه کنین یا مدرن زندگی کنین یا سنتی

اگ زن پول خودشه پس مردشم حق داره بگه راضی نیستم از خونه بری بیرون و بری سرکار

اگ هم زن و مرد قراره پا به پای هم کار کنن پس پول هر دو برای خانوادست

بالاخره خانمم این ساعتی که میزنه از خونه میره سرکار سهم همسرش و بچشه

حقیقتا حق داره

شما یه خانواده جدا تشکیل دادی

الان باید به فکر خودت و زندگی جدیدت باشی

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید