من پزشک عمومیم قراره به زودی برم سرکار گفتم میخوام هر ماه چند تومن به خانوادم کمک کنم چون وضعیت مالیشون خوب نیست ولی میگه اگه بخوای هر ماه این کارو بکنی ازت جدا میشم
خب جدا بشه ، کارش بده ولا ، یه عمر حتما خانواده زحمت کشیدن شما به اینجا رسیدی حالا که وضع مالی شون هم خوب نیست نوبت شماست بهشون برسی .خیلی ناراحته جدا بشه
بخدا کاری ندارم ولی ما خانوما پشت همیم حالا اگر برعکس بود میگفتیم غلط کرده پول حق زن وبچشه🤣
نه من هیچوقت مخالف کمک به پدر مادر نیستم به خصوص اگه وضعشون خوب نباشه و واسه اون بچه زحمت کشیده باشن
ولی وظیفه مرد هست خرج زن و بچشو بده نباید زیاد تو درامد زن دخالت کنه
اینجا چند وقت پیشا میومدم تو تاپیکا خواهرشوهرا از برادرا گوشی ایفون میخواستن خب حقو به عروس میدادم که چرا برادر باید واسه خواهرش همچین هزینه ای کنه خودش بره کار کنه یا با پول پدرش بخره
حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید