2777
2789

یکی از آشناهای خیلی نزدیک من که خیلی رابطمون خوب بود باهم یه بار باهم رفتیم یه سفری توی اون سفر پای من سوخت که سطحی هم بود ولی خب سفر یک مقدار برام سخت بود 

بعد سفر ایشون رفت پشت سر من گفت خوب شد که پاش سوخت خیلی خوشحال شدم بدتر ازین حقشه (هزینه سفر ایشون بخاطر اوضاع مالیش با مامان من بود) 

اون آدم اومد به من گفت که فلانی پشت سرت این حرفو زده منم واقعا دلم شکست ولی اصلا نفرین نکردم پریروز یکی بهم گفت شوهرش دوتا سیگار رو صورتش گذاشته 

به جون مامانم من خوشحال نشدم ولی یه درس بزرگ بود آدم واقعا باید حواسش به حرفایی که میزنه باشه شاید من اون موقع نبودم ولی خدای من که بود 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اگر آدم خوبی نبود بلا سرش نمی‌آمد.چون هرچی ظالم تر سالم تر

نه تنها کارش این نبود حتی رفته بود گفته بود بابای من زن صیغه میکنه 😔😔😔

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

به نظر من اگر آدم خوبی نبود بلا سرش نمی‌آمد.چون هرچی ظالم تر سالم تر

بارها و بارها دل مارو شکوند ولی خب چی بگم بازم همون کارای قدیمش تکرار میکنه 

بارها و بارها دل مارو شکوند ولی خب چی بگم بازم همون کارای قدیمش تکرار میکنه

حتما همینیه که شما میگی

ولی و من با چهل سال سن هرکی رو دیدم زیاد ظلم کرده.

زندگی راحتی داشته.

شاید خدا تقاص کار بعضیا رو تو این دنیا میده .نمیدونم واقعا

حتما همینیه که شما میگیولی و من با چهل سال سن هرکی رو دیدم زیاد ظلم کرده.زندگی راحتی داشته. شاید خدا ...

اگه زندگی راحتی داشت شاید کمتر حسودی میکرد به ماهم کمتر آسیب میزد حالا خیلی برام مهم نیست مامان بیچارم که انقد هواشونو داشت 

میفهمم چی میگی. امیدوارم دیگه بهتون حسودی نکنه و اذیتتون نکنه

نه دیگه این دندون لقو کامل کندیم انداختیم دور 

حتما همینیه که شما میگیولی و من با چهل سال سن هرکی رو دیدم زیاد ظلم کرده.زندگی راحتی داشته. شاید خدا ...

کسانى که زندگى دنیا و زینت آن را بخواهند، (نتیجه) اعمالشان را در همین دنیا به طور کامل به آنها مى دهیم; و چیزى کم و کاست از آنها نخواهد شد!

( ولى) آنها در آخرت، جز آتش، (سهمى) نخواهند داشت; و آنچه را در دنیا (براى غیر خدا) انجام دادند، بر باد مى رود; و آنچه را عمل مى کردند، باطل و بى اثر مى شود!

ایه ۱۵٫۱۶ سوره هود