2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه تشریف میارید

442 بازدید | 10 پست

سلام، من یه. ساعت مچی دیدم مارک سیتیزن با 3 موتور فعال، خیلی دوسش دارم اما  قیمتش شک بر انگیزه برام میترسم تقلبی باشه، گفت 245 که تخفیف هم میده، کسی تجربه ای داره؟ من  زیاد سر رشته ندارم.

صد در صد فیک تشریف داره سیتیزن بالای 700 800 هست 

خب دیگه ساعتی که ۷۰۰ یا ۸۰۰ قیمتش باشه فیکش برا ۲۰۰ وخورده ای مناسبه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه ساعتی که ۷۰۰ یا ۸۰۰ قیمتش باشه فیکش برا ۲۰۰ وخورده ای مناسبه

استارتر پرسید تقلبیه 

منم گفتم اره حتما تقلبیه با قیمت 245

تازه اون 700 که من گفتم ساعت های رده پایین این برندهست

خوشحال و شاد و خندانم .................... قدر دنیا رو میدانمممممم :)))))))))))))))))))

شوهرم اهل این چیزاست ولی تا جایی که میدونم مارکای اصل گرونن اونایی که ارزونن کپی هستن مهم موتورشه که اصل باشه تونت ببین قیمتاش بیاد دستت

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
استارتر پرسید تقلبیه  منم گفتم اره حتما تقلبیه با قیمت 245 تازه اون 700 که من گفتم ساعت های ر ...

اره میدونم گلم من شمارو ریپلای کردم ولی درجواب استارتر بود حرفم که خوبه اگه دوس داشته باشه بخره

اره میدونم گلم من شمارو ریپلای کردم ولی درجواب استارتر بود حرفم که خوبه اگه دوس داشته باشه بخره

منظورت اینه های کپی محسوب میشه؟ یعنی ماندگاری خوب خواهد داشت؟

منظورت اینه های کپی محسوب میشه؟ یعنی ماندگاری خوب خواهد داشت؟

ماندگاریش رو نمیدونم ولی آره دوستان راست میگن کپی هست من گفتم قیمتش خوبه