داشتم تاپیک کاربر درسانفسم رو توی پربازدیدها نگاه میکردم و مثل همیشه فکر کردم بارداری ناخواسته خودش یک درد هست و پند و اندرز و قضاوت دیگران هزار درد
بخاطر همین میگم اگر شرایطتون جوری هست که ناخواسته بودن تابلو نیست اصلاً به کسی نگید
بگید خواستیم از ته دل❤️😅
همیشه زن بابت بارداری ناخواسته قضاوت میشه و باید حرف مردم رو تحمل کنه درحالیکه مقصر اصلی مرد هست
حالا چون ممکن هست کاربر کمسن و مجرد تاپیک رو بخونه قضیه رو خیلی باز نمیکنم ولی مرد معمولاً تقاضا رو داره و خودش باید شرایط رو اوکی کنه میتونه یه جلوگیری فیزیکی رو خیلی راحت داشته باشه بدون اینکه آسیبی به جسمش بخوره ولی زن با قرص الدی و یا قرص اورژانسی واقعاً نابود میشه
من یه تایمی الدی خوردم و واقعاً فاجعه هست
روی وزن تاثیر میذاره
روی اخلاق تاثیر میذاره
عادت ماهانه رو هم که…
و واقعاً آسیب زننده هست
قسمت بد ماجرا هم اینجاست که در همون دوران باردار شدم !!!
و انقدر خودم نفهمیدم و اون حالتها رو به عوارض قرص و استرس ربط دادم تا یکی از دوستامون فهمید نشسته بودیم داشتیم بازی میکردیم و همه باهم یه ظرف شیرینی خوردن من تنهایی یه ظرف🤦🏼♀️برای اینکه ورقها کثیف نشه شیرینی رو گذاشته بودن زیر میز من به بهانه مورچه آوردمش بالا و خودم به جای مورچه رفتم توش و کلش رو خوردم 🤣
یا مثل 🐨 خواب بودم درحالیکه درحالت عادی من زیر ۶ ساعت میخوابم خلاصه دیگه دوستم فهمید و گفت برو یه تست بده حالت و قیافهات داد میزنه
متاسفانه مثبت بود
من و پدر بچه دوتا آدم خنگ بودیم که همواره زندگیمون براساس قانون هرچه پیش آید خوش آید بود🤣
اونموقع وضع روحیمون خوب بود و وضع مالیمون هم خوب بود اما مونده بودیم جواب بقیه و قضاوتها رو چی بدیم؟ حتی رومون نمیشد به خانواده خودمون بگیم و نمیتونستیم در برابر قضاوت اونا ایستادگی کنیم وای به بقیه.
ما اون بچه رو از دست دادیم و از دست دادنش هم مثل به وجود امدنش غمناک بود اما در این مورد هم فکر میکنم باز قضاوتها هستن که باعث حال بد آدم میشن
کاش میشد یه عده یاد بگیرن قضاوت و فضولی نکنن
یه عده دیگه هم یاد بگیرن قضاوتها رو جدی نگیرن