2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته و قضا‌وت‌ها

1716 بازدید | 57 پست

داشتم تاپیک کاربر درسانفسم رو توی پربازدیدها نگاه می‌کردم و مثل همیشه فکر کردم بارداری ناخواسته خودش یک درد هست و پند و اندرز و قضاوت دیگران هزار درد

بخاطر همین میگم اگر شرایطتون جوری هست که ناخواسته بودن تابلو نیست اصلاً به کسی نگید

بگید خواستیم از ته دل❤️😅

همیشه زن بابت بارداری ناخواسته قضاوت میشه و باید حرف مردم رو تحمل کنه‌ درحالیکه مقصر اصلی مرد هست

حالا چون ممکن هست کاربر کم‌سن و مجرد تاپیک رو بخونه قضیه رو خیلی باز نمی‌کنم ولی مرد معمولاً تقاضا رو داره و خودش باید شرایط رو ا‌وکی کنه میتونه یه جلوگیری فیزیکی رو خیلی راحت داشته باشه بدون اینکه آسیبی به جسمش بخوره ولی زن با قرص ال‌دی و یا قرص اورژانسی واقعاً نابود میشه

من یه تایمی ال‌دی خوردم و واقعاً فاجعه هست

روی وزن تاثیر میذاره

روی اخلاق تاثیر میذاره

عادت ماهانه رو هم که…

و واقعاً آسیب زننده هست

قسمت بد ماجرا هم اینجاست که در همون دوران باردار شدم !!!

و انقدر خودم نفهمیدم و‌ اون حالت‌ها رو به عوارض قرص و‌ استرس  ربط دادم تا یکی از دوستامون فهمید نشسته بودیم داشتیم بازی می‌کردیم و همه باهم یه ظرف شیرینی خوردن من تنهایی یه ظرف🤦🏼‍♀️برای اینکه ورق‌ها کثیف نشه شیرینی رو گذاشته بودن زیر میز من به بهانه مورچه آوردمش بالا و خودم به جای مورچه رفتم توش و کلش رو خوردم 🤣

یا مثل 🐨 خواب بودم درحالیکه درحالت عادی من زیر ۶ ساعت می‌خوابم خلاصه دیگه دوستم فهمید و گفت برو یه تست بده‌ حالت و‌ قیافه‌ات داد میزنه

متاسفانه مثبت بود

من و پدر بچه دوتا آدم خنگ بودیم که همواره زندگیمون براساس قانون هرچه پیش آید خوش آید بود🤣

اون‌موقع وضع روحیمون خوب بود و وضع مالیمون هم خوب بود اما مونده بودیم جواب بقیه و قضاوت‌ها رو چی بدیم؟ حتی رومون نمی‌شد به خانواده خودمون بگیم و نمی‌تونستیم در برابر قضاوت اونا ایستادگی کنیم وای به بقیه.

ما اون بچه رو از دست دادیم و از دست دادنش هم مثل به وجود امدنش غمناک بود اما در این مورد هم فکر می‌کنم باز قضاوت‌ها هستن که باعث حال بد آدم میشن

کاش می‌شد یه عده یاد بگیرن قضاوت و فضولی نکنن

یه عده دیگه هم یاد بگیرن قضاوت‌ها رو جدی نگیرن 

بچم پنج ماهشه مامانم هروقت میبیندش اول ی 10دقیقه قربون صدقش میره باز شرو میکنه ب قضاوت

ناخاسته بوده بچم🤪🤧🤣

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

مثلاً من صحنه‌ای رو یادمه که تلفن روی اسپیکر بود و یکی داشت از حماقت ما می‌گفت و ما داشتیم عروسک‌ها رو تکون می‌دادیم ولی جلوی فرد پشت تلفن وانمود می‌کردیم که خیلیییی ناراحتیم 🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچم پنج ماهشه مامانم هروقت میبیندش اول ی 10دقیقه قربون صدقش میره باز شرو میکنه ب قضاوتناخاسته بوده ب ...

مامان من روی بچه خواسته هم حساسه🤣

بچه‌هام رو دوست داره ولی خب دوست نداشت بچه‌دار بشم 🤣🤣

مامان من روی بچه خواسته هم حساسه🤣بچه‌هام رو دوست داره ولی خب دوست نداشت بچه‌دار بشم 🤣🤣

مامانا همینن

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

حالا درمورد حجابشون نظربده  که حکم خداست سریع میگن روشن فکر باشید فضولی نکنید اما خودشون کور فکرن درمورد هرچی صاحب نظر وسریع حکم سقط میدن بتوچه رویادگرفتن اما به من چه رو نه

بچم پنج ماهشه مامانم هروقت میبیندش اول ی 10دقیقه قربون صدقش میره باز شرو میکنه ب قضاوتناخاسته بوده ب ...

آخیی اسم بچت چیه

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

منم خدا خواسته بچه دومم آوردم چقدر روز وشب برا خودم وهمسرم زهر کردم تا به دنیا اومدنش فقط خود خوری کردم الان پسرم چهار سالش ومن هر روز با خودم میگم عجب خری بودم من 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

دوست عزیز من خودم چون کیست داشتم مجبور شدم چند سال قرص استفاده کنم

یر خلاف صحبت شما جز پپیشگیری های صد در صده

و اتفاقا هورمونها و پریود رو تنظیم میکنه

چرا اطلاعات غلط میدید

اگر درست و تحت نظر پزشک استفاده کنید هیچ ضرری نداره

هر دارویی غیر اصولی استفاده بشه هم تاثیر نداره و هم عوارض داره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی