2777
2789
اون مبارک باشه آخرش رو ننویس با تندی باهاش حرف بزن اگر کسی باهاش رودرواسی داره اونو واسطه کن

حالت کنایه مثلا گفتمه بفهمه،،، 

چون دوبار پیام دادم برای پولم نریخته دیگه 

نه کسی نیست 

خب شما بگو یه هفتع دیگه چه پیامی بدم،،،،، 

دومین بار پیام دادم اینستا نخوند اصلا!!! آنلاینه ولی نمیخونه بهش گفتم شما واریز کردی؟؟؟؟ شماره ای هم ...

عزیزم ببخشیدا یه سوال داشتم موهامو مشکی کردم پر کلاغی نیست معمولیه میتونم مش کنم موهامو چون سفیدی داشت به خاطر همین مشکی کردم ممنون میشم جوای بدید

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببخشیدا یه سوال داشتم موهامو مشکی کردم پر کلاغی نیست معمولیه میتونم مش کنم موهامو چون سفیدی دا ...

نه عزیزم اصلا نمیشه 

رنگ باز نمیکنه 

موهات میسوزه 

فعلا تا مدت ها نباید قصد رنگ کردن داشته باشی 

دختره مجرده،،، من شماره ای ازشون ندارم ارتباط ندارم،،، مجلس به مجلس نمیبینمشون،،، شوهرمم عرضه نداره ...

ب مامانش زنگ بزن بگو. پیام بده بگو این کارت خیلی زشته من هزینه مواد دارم مشتریامو کنسل کردم جواب گوشیتو نمیدی بلاخره ک با من چشم تو چشم میشی. لطف کن پولو بزن واسم نزار از راه دیگه ای وارد شم ک حرمتا شکسته بشه 

حالت کنایه مثلا گفتمه بفهمه،،، چون دوبار پیام دادم برای پولم نریخته دیگه نه کسی نیست خب شما بگو یه ه ...

شاید و ایستاده آخر ماهه حقوق بریزن بده فعلا پیام نده یه چندروز دیگه با گوشی دیگه از طرف شاگردت بگو 

نه دیگه نمیخوام در این حد هم دلخوری بشه

اون قشنگ کلاهو سرت گذاشته احترام نگه نداشته کارتو بی ارزش کرده پیش خودش گفته برم پیش فلانی ک پول ندم بعد حتی گوشیتو جواب نمیدی عمدا بعد دنبال اینی دلخوری پیش نیاد این ادمای ک خودشونو زرنگ فرض میکننو دنبال تیغ زدن هستن دلخور بشن ازت به نفعته. نزار انقد ساده فرضت کنه ازت سواستفاده کنه

شاید و ایستاده آخر ماهه حقوق بریزن بده فعلا پیام نده یه چندروز دیگه با گوشی دیگه از طرف شاگردت بگو

اینکه گوشیشم جواب نمیده خیلی زشته و مشخصه نمیخاد بده وگرنه میتونست پیام بده بگه عزیزم بزا حقوقم واریز بشه واست میزنم نه اینکه سین کنه جواب نده عمدا.این کار قشنگ تیغ زدنه خیلیا میرن پیش فامیل توقع دارن واسشون مفت کار انجام بدن