2777
2789

سایتهای زیادی هستن اموزش رایگان یا قیمت پایینتر گذاشتن

برای مقدماتی از یوتیوب شروع کن، یکی دو هفته روزی دو سه ساعت وقت بزار و یاد بگیر

خوشت اومد هزینه کن

سبزلرن، سون لرن، مکتب خونه

این سایتا قیمتاشون مناسبه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایتهای زیادی هستن اموزش رایگان یا قیمت پایینتر گذاشتنبرای مقدماتی از یوتیوب شروع کن، یکی دو هفته رو ...

بنظرم برنامه نویسی خوبه یاد بگیرم می‌خوام تو خونه کار کنم درامد داشته باشم موندم 

چجوری اینا با کدوم زبان یاد میدن من شنیدم c++خوبه

هر سایتی چندتا زبان رو داره

زبانی که انتخاب میکنی بستگی داره بخوای توی چه زمینه ای کار کنی

برا اپ اندروید و هک و امنیت و نرم افزار ویندوز و هوش مصنوعی و کلا هر زمینه ای که بخوای بری یه زبان مجزا خوبه

شما اول چندتا ویدیوی توضیحی و معرفی برنامه نویسی از یوتیوب نگاه کن تا اطلاعات بدست بیاری 

فرق زبان ها رو متوجه بشی

زمینه ای که علاقه داری رو انتخاب کن و زبانش رو یاد بگیر

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
هر سایتی چندتا زبان رو دارهزبانی که انتخاب میکنی بستگی داره بخوای توی چه زمینه ای کار کنیبرا اپ اندر ...

اینا که میگن طراحی سایت اینا می‌کنند..و برنامه میسازن چین

اون از پول شما به درآمد میرسه عزیزم 

برنامه نویسی رشته واقعا خفنیه اگه طرف این کاره بود الان تو بهترین شرکتها کار میکرد وقت سر خاروندن نداشت پول پارو می‌کرد 

یه رزومه بگیر ازش ببین چکارس 

چنلای یوتیوب بهترین آموزشها رو دارن 

همین جادی دوره رایگانش هست 

اونا رو ول می‌کنی چسبیدی ازینا 

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

چجوری اینا با کدوم زبان یاد میدن من شنیدم c++خوبه

اینجوری نیس که بگی کدوم زبان خوبه، هر زبانی برای کار مشخصی به کار میاد

اون از پول شما به درآمد میرسه عزیزم برنامه نویسی رشته واقعا خفنیه اگه طرف این کاره بود الان تو بهتری ...

بعضیا به تدریس علاقه دارن و میخوان یاد بدن، نمیشه ادم اینجوری قضاوت کرد

و خب نمیشه هم توقع داشت که مجانی تدریس کنن

یوتیوب برای اول کار که ادم اطلاعات پیدا کنه و مقدماتی رو یاد بگیره خوبه ولی برای حرفه ای شدن کافی نیست