2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدس بزنیم چی گفته یا خودت میگی

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

لایک

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اول ناراحت شد که چرا زود نر نگفتم، بهش گفتم که اتفاقا من گفته بودم یه ماه بعد عقدمه بعد اینجوری نوشت برام: 

قربونت برم من ک یادم نبود ولی اگه یادم بود هم بنظرت کافیه در این حد..؟! ینی خب واقعا بد میشد اگه گاهی حرفی درمورش میزدی یا حتی دعوتمون میکردی؟! میدونم سرت شلوغه ولی واسه دوستای قدیمی اینقدر اوکی بود که مثلا واسه پرو لباست هم که شده باهامون حرف بزنی و نظر بخوای...

نمیدونم شایدم من دارم زیادی سخت میگیرم، اینجوری منم دیگه دل نمیکنم اگه اتفاق مهمی تو زندگیم افتاد بهتون بگم

دوس داشتم قبل از اینکه استوریش رو ببینم از جزئیات مراسمت هم خبر داشته باشم، میدونی؟!❤️‍🩹