2777
2789
عنوان

پیام عجیب دوستم بعد از عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 36 پست

من بودم نمیگفتم خب لابد شرایطشو نداشته دعوت کنه،اصلا نمیخواسته قبل عقد عالم و آدمو خبردار کنه،اصلا دوس نداشته بگه حال نکرده، دیگه الان همه مجالس درجه یکا شدن،اگر من واقعا رفیق صمیمی بودم دلخور نمیشدم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

اگه از قبل با هم‌صمیمی بودین ، واقعا حق دارهبعضی دخترت وقتی شوهر میکنن ، فکر میکنن اپولو‌ هوا کردن و ...

متاسفانه سما هم مثل دوست بنده قضاوت نا به جا دارید. من اصلا جشن عقد نداشتم کسب رو دعوت کنم. عقد محضری بوده با ۲۵ مهمان از اقوام بسیار نزدیکمون، ارتباط من هم کمرنگ تر نشده صرفا راحع به مدل لباس و میکاپ و فلانم با کسی صحبت نکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه سما هم مثل دوست بنده قضاوت نا به جا دارید. من اصلا جشن عقد نداشتم کسب رو دعوت کنم. عقد محضر ...

من درباره شما اصلا حرفی نزدم

پیام من به شما فقط خط اول بود و‌بفیه ش یه مطلب کلی بود

شما اول پیام رو‌بخون بعد جواب بده😏

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

انتظار بیجایی داره اونم اینکه از جزئیات مراسم باخبر شه! که چی بشه؟ مثلا میخواد چیکارکنه مرددت کنه برای انتخاب همسر یا بگه زوده برات؟ به نظرم ازدواج مسئله  شخصی محسوب میشه و به خود فرد بستگی داره،دوست درجایگاه دوست بعدا از ازدواجت مطلع میشه،تمام!

بهایم خموشند وگویا بشر / دهان بسته بهتر که گویا به شر  

اون شرایطتو نمیدونستهحتما فک کرده مراسم جدی و بزرگ داشتین و جا مونده ی جورایی و دلش شکستهبراش توضیح ...

اخه من اگه جشن عقد هم داشتم بازم دوستای درجه دومو دعوت نمیکردم‌ ببخسید اینو میگم ولی همین دوستم عروسیم بیاد متاسفانه انقدر خساست داره من جلوی همسرم خجالت میکشم که دوستم چنین کادویی برام اورده. حالا من کاری به هدیه اش ندارم ودعوتشون میکنم ولی اینکه دقیقا همین ادما ازت گله مند میشن عجیبه