2777
2789
عنوان

این ماه کیا پریودشون عقب افتاده

72 بازدید | 14 پست

من ۱۵ روزه عقب انداختم

مجردم و چندروزه به شدت دردای پریودی دارم ولی خودش نمیاد فقط یکبار یه مقداری ترشح خونی دیدم و دیگه خبری نیستش اصلا

بخاطر فصله یا چی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی نداری؟ 

منم عقب انداختم فک میکردم حاملم آنقدر دلم آشوب بود خدا میدونه هر چی دمنوش بود خوردم زعفران و جعفری و بازم نشدم آخرش ده روز دیر انداختم و خونریزی هم کم بود. باور کن آنقدر ضربه زدم شکمم گفتم اگه باردارم بچهه بمیره 

فکر کنم ده روز شد میخواستم برم دکتر که دیگه شدم البته متاهلم

دردای شماهم هی میومد و میرفت ؟

من دمای بدنمم حتی همراه با دردهای شدید هی میره بالا که میگم دیگه الانه که بشم ولی باز نمیاد دوباره فرداش همین بساطه

تنبلی نداری؟ منم عقب انداختم فک میکردم حاملم آنقدر دلم آشوب بود خدا میدونه هر چی دمنوش بود خوردم زعف ...

منم بخدا با اینکه مجردم دارم به خودم شک میکنم هرچی زعفرون خوردم تاثیر نداشت دردامم خیلی شدیده ولی نمیاد

تنبلی و اینا ندارم ورزش میکنم همیشه پریودای خیلی شدیدی دارم ولی خب زیاد منظم نیستش مثلا با تغییر فصل خیلی عقب جلو میشه

من هنوز تایمش چند روز دیگه است و ناراحتم 🥲😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

منم بخدا با اینکه مجردم دارم به خودم شک میکنم هرچی زعفرون خوردم تاثیر نداشت دردامم خیلی شدیده ولی نم ...

من مجردم اما پار تنر دارم اما به اون صورت را بطه نداشتیم یه اتفاقی افتاد یه کاری شد من مدام فک کردم حاملم قبلش حالت تهوع شدید شدید همش گلاب به روت بالا می‌آوردم داغون بود حالم و لکه بینی داشتم دیگه مطمئن بودم حاملم چون بارداری لکه بینی داره زیر شکمم درد نمی‌کرد فقط و فقط لکه میومد و معده درد. حالم از بو ها بهم می‌خورد. نمیدونی خلاصه چه روزای بدی تجربه کردم. هر چی فحش بود نصار پار تنر کردم اونم میگف خب بابا نترس میام میگیرمت 🤣اما من دیوونه شدم بودم چون را بطه به اون صورت هم نبود اصن یه اتفاقی افتاد یه جور دیگه شد. میگفتم آخه چرا اش نخورده و دهن سوخته 😂

راستی چن سالته 

من الان ارزوی پریود شدن دارم چرا ناراحتی بزار بیاد بره😭🤣

خوشم نمیاد ازششششش🫠🫠😂😂😂 استرسش هم باز عقب افتادنش میشه بیخیال باش شاید شدی 🤦‍♀️😁 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

من مجردم اما پار تنر دارم اما به اون صورت را بطه نداشتیم یه اتفاقی افتاد یه کاری شد من مدام فک کردم ...

منم پارتنر دارم ولی این ماه اصلا رابطه سطحی ام نداشتم ولی منم لکه بینی دیدم چندروز پیش و نگرانم الان همه جام درد میکنه و نمیاد

تو رابطه سطحی بارداری اتفاق نمیفته عزیزم نگران نباش مردم با دخول هم حامله نمیشن چه برسه سطحی باشه

من ۱۸ سالمه

راستی چندروز عقب انداختی تا پریود شدی ؟