2821
2789
عنوان

لباسشویی جهیزیه

207 بازدید | 12 پست

امروز رفتم برای لباسشویی جهیزیم بعد من قصد داشتم الجی بخرم هرجا میرفتیم همه دوو بودن اوناهم که الجی داشتن باز بخاطر گارانتی میگفتن  دوو بردارین قیمتش بهتره و گارانتی و این حرفا... بعد یه مغازه رفتیم با دو دلی کلور خریدم میگفت امکاناتش بالا تر از الجی و اینا قیمتشم از r5الجی یکم گرون تر بود الان هنوز دلم با الجیه ... از خریدش خیلی خوشحال نیستم کسی  کلور داشته ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظر من خرید لوازم ایرانی توی شرایطی که لوازم خارجی گارانتی درست درمونی ندارن عقلانی تره

اره همه اکثرا همین رو میگفتن که بازش کنید مشکل داشته باشه با خودتون هست 

یکی از اشناهامون یخچال کلور خریده بود ناراضی بود اما لباسشویی کلور ندیدم مگه میتونی عوض کنی ؟

واییی نههه 😭

آقاهه دید خیلی دو دلم اصرارم رو الجیه گفت تا قبل از اینکه بازش کنی اگر نظرت برگشت بیارش الجی بدم بهت 

واییی نههه 😭آقاهه دید خیلی دو دلم اصرارم رو الجیه گفت تا قبل از اینکه بازش کنی اگر نظرت برگشت بیارش ...

اگر ال‌جی اصل هست شک نکن بهش 

اسنوا هم برادرم‌داره خیلی راضیه 

اینم بهت بگم گول برنامه های متنوع اینها رو نخور در آخر از سه تا برنامه اش بیشتر استفاده نمیکنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز