2777
2789

دقیقا چون مجردی خوبی داشتن بخاطر فرار از خونه بابا به هر ننه من قمری بله نمیگن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

من تو کل زندگیم تا حالا عشق کردم

مجردیم که خوبه

انشاالله یک خواستگار میاد پدرم رو در میاره که عادلانه بشه حداقل🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بدبختی تا آخر عمر

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

انشالله بخت خوبی مصیبت میشه از امام زمان عج خواهش من هر روز به نبا هدیه بهشون دعای فرج وچهار توحید ب ...

تاثیر داره ؟

برادرم یکیو دوس داره دختره هم دوسش داره 

ولی باباش مخالفه 

با این روش میشه ازدواجشون بشه ؟

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !

بنظر من انرژی مثبت و فرکانسی که میدن بی تاثیر نیست یه آدم بلانسبت شما بدبخت فقط حرف از بدبختی میزنه و بیشتر جذبش میشه

علاوه بر اینا برهمگان واضحه کسیکه خانواده خوبی داره خواشتگارهای خوبی هم خواهد داشت

چون نباید نهایت آمال و آرزوهای یک خانوم ازدواج باشه،

بلکه باید روی خودش تمرکز کنه، پیشرفت کنه و از درون احساس آرامش داشته باشه،

و این وسط اگر هم ازدواج کرد که اوکی،

و اگر ازدواج نکرده هم دنیا به آخر نرسیده. 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

وقتی پدر مادر خوب و بادرکی داشته باشی .پس سریع تن به ازدواج اشتباه نمیده .انتخاب درست =در مقابل خونواده ی درست 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

مجردی خوب یعنی چی؟ببین..‌...واقعیتو بهت بگمتو اگر پاکیاگر هر روز با یه پسر نیستی باید دلیلش این باشه ...

👏👏👏

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

انشالله بخت خوبی مصیبت میشه از امام زمان عج خواهش من هر روز به نبا هدیه بهشون دعای فرج وچهار توحید ب ...

ازبچگی خوندن براش، روز عقدم روز نیمه شعبان بود موقع ازدواجم بهش گفتم من بهت توکل کردم کمکم کن من تو مجردی خیلی پاک بودم به عشق تو امام زمان حالاتو ازدواجم کمکم کن، اما میدونی تهش چیشد شوهرم با یه زن شوهر دار بهم خیانت کرد ومی کنه وخواهد کرد