2777
2789

هرچی آدم پیشرفت بهتری بکنه خواستگارای بهتری سر راهش میان 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زندگی مجردی خیلی خوبی داشتم خداروشکر

الان م از نظر همه حتی مامانم خیلی زندگی خوبی دارم

و خیلی ها بهم میگن که آرزو دارن جای من باشن

اما اما من حاضرم خیلی چیزا نداشته باشم اما زندگیمم این نباشه

از بیرون نمیشه زندگی دیگران و قضاوت کرد

گل ام از ظاهر قضاوت نکن

ظاهر نیست 

من دختر عموم از بچگی در رفاه و خوشبختی بود

جوری ک‌من‌حسرت زندگی ش رو داشتم‌همیشه

حالا شده جاریم 

الانم نگم از شانس و زندگی متاهلی ش

بخدا ی شوهر داره نمی زاره کسی ب زن ش بگه بالا چشمت ابروعه

حالا شوهر من....بچگی‌من ...نگم بهتره

خیلی دلم پره دوس دارم بمیرم

متولد چندی؟

منم همین خودت بودم چهرمم خوبه محجبم متولد۶۷ نبود کیس مناسب برام اصلا از سرناچاری ی احمقی ک طلاق گرفته بود تو عقد باش عقد کردم عید...از عید تاالان ۳ماهه قهرم دارم جدامیشم

همچی شانسیه انقدموندم کسی نبود اینجام بدبخت شدم

ما نیتمون چپه؟دست درد نکنه

نه آبجی جسارت نکردم 

منظورم‌ اینه اگه یکی خوشبخته شانسی نیست یه منطق و یه حساب کتابی پشتش هست

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

حرفت کلی و اشتباهه

یکی خیلی درس خونده ، خودش رو به جایی رسونده، خوب توی کار و دانشگاه ، ادموهمسطح خودش پیدا میکنه ازدواج میکنه.

در کل زندگی عادلانه نیست

اما یونگ میگه ما توی ناخودآگاهمون، همون الگوهای بچگیمون که پدر و مادرمون دادن جذب میکنن

ربطئی ندارع بنطرم

یعنی شانسیه؟

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂