2777
2789

تو یه دوراهی بدی گیر کردم 

۱۵۰۰۰ انسانی بودم

انتخاب رشته ام نکردم

میخوام پشت بمونم

هرجا دیدی منو برام یه صلوات میفرستی!؟💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پشت میمونم رشتم تجربیه

واقعا میترسم

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

بستگی داره، اگه علاقه و استعداد خاصی داری و میدونی توش موفق میشی و براش می‌جنگی اره نمون، ولی اگه رشته ای هست که دوسش داری و مطمئنی که قراره خوب بخونی و بیاریش هر جور شده اره بمون 

همین دیگه میترسم سال بعد خراب کنم

ترس عادیه

ولی ته دلت اگه واقعا مطمعنی که می‌خونی، خودتو باز میذاری تو خونه، حاضرب مهمونیاتو کمتر کنی باز و این چیزا بمون، وگرنه عمرت میره، ببین چیزی هست که واقعا بخایش؟ من فکر میکردم اگه پزشکی بیارم خوشبخت ترین انسان روی زمینم و فکر میکرد دوسش دارم و میمیرم اگه نیارمش و فلان، ولی الان که بهم گفتم صددرصد میاریش، واقعا حس میکنم من ادمش نیستم، حس میکنم تحت جو بودم و چون دوستم پزشکی میخاس منم فکر میکردم میخواستم ، حواست باشه تحت جو نباشی، ببین اگه واقعا رشته ای که مد نظرته رو بیاری با علاقه زیاد میری؟ یا فقط بخاطر حرف مردم.

ترس عادیهولی ته دلت اگه واقعا مطمعنی که می‌خونی، خودتو باز میذاری تو خونه، حاضرب مهمونیاتو کمتر کنی ...

مرسی از راهنماییت(:

حقیقتا نظر مردم اصن برام مهم نیس 

اون رشته ایم که میخوام واقعا خودم بهش علاقه دارم 

اره میتونم ۱ سال تموم جایی نرم و درس بخونم

ولی میترسم بازم نشه

مرسی از راهنماییت(:حقیقتا نظر مردم اصن برام مهم نیس اون رشته ایم که میخوام واقعا خودم بهش علاقه دارم ...

خیلی تصمیم سختیه میفهمم، منم الان سر انتخاب رشته داره جونم در میاد

ولی باز حسرتش به دلت نمی‌مونه نه؟ میگی تلاشمو کردم و نشد.بازم خودت بهتر میدونی که میتونی یا ن

خیلی تصمیم سختیه میفهمم، منم الان سر انتخاب رشته داره جونم در میادولی باز حسرتش به دلت نمی‌مونه نه؟ ...

دقیقا میترسم بعدا حسرت بخورم

بگم یه سال دیگه نلاس نکردم واسش