الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی داره، اگه علاقه و استعداد خاصی داری و میدونی توش موفق میشی و براش میجنگی اره نمون، ولی اگه رشته ای هست که دوسش داری و مطمئنی که قراره خوب بخونی و بیاریش هر جور شده اره بمون
ولی ته دلت اگه واقعا مطمعنی که میخونی، خودتو باز میذاری تو خونه، حاضرب مهمونیاتو کمتر کنی باز و این چیزا بمون، وگرنه عمرت میره، ببین چیزی هست که واقعا بخایش؟ من فکر میکردم اگه پزشکی بیارم خوشبخت ترین انسان روی زمینم و فکر میکرد دوسش دارم و میمیرم اگه نیارمش و فلان، ولی الان که بهم گفتم صددرصد میاریش، واقعا حس میکنم من ادمش نیستم، حس میکنم تحت جو بودم و چون دوستم پزشکی میخاس منم فکر میکردم میخواستم ، حواست باشه تحت جو نباشی، ببین اگه واقعا رشته ای که مد نظرته رو بیاری با علاقه زیاد میری؟ یا فقط بخاطر حرف مردم.